20-GODIŠNJI HDSSB-ovac KOJI TVRDI DA JE 'MLADA SNAGA SLAVONIJE': 'Te umobolesne budale treba kastrirati kao mačke'

Image
Foto: Facebook/Tomislav Marjanović

20-godišnji član HDSSB-a izjavio je kako su homoseksualci "umobolesne budale koje treba kastrirati kao mačke"

25.2.2019.
21:21
Facebook/Tomislav Marjanović
VOYO logo

Danas je Tomislav Marjanović, 20-godišnji član HDSSB-a, potaknut tvitom Bojana Glavaševića o tome kako mu je sin po prvi put vidio na televiziji gej poljubac, izjavio kako su homoseksualci "umobolesne budale koje treba kastrirati kao mačke", piše Index.

Sve je započelo s Glavaševićevim tvitom: "Stariji potomak (8.5 godina) danas na tv vidio gay poljubac. Nakon par pitanja o tome na koje sve načine istospolni parovi mogu postati roditelji, zaključio da bi on svakako dao gejevima i lezbijkama da usvajaju djecu 'jer svako dijete zaslužuje imati obitelj'. Zbilja nije teško", objavio je Glavašević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Tomislav Marjanović / Facebook

Kastriranje gejeva

Očigledno iživciran time, Marjanović se javio svojom osebujnim odgovorom u kojemu kaže da je Hrvatska "katolička i moralna zemlja" te da gejeve treba kastrirati.

"Kakvi svi ovo je katolička i moralna zemlja,a ne zemlja pedera i lezbača treba ih sve kastrirat ko mačke .Kakvao usvajanje pederi ako usvoje djete i to ce bit peder isto,a za koju godinu 70% države ce biti pederi i lezbače. To su umobolesne budale", napisao je ovaj HDSSB-ovac u statusu kojeg pri prenošenju nismo ispravljali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon vatrenog sukoba na Twitteru mladog lava HDSSB-a, koji se predstavlja kao "nova nada Slavonije", i Glavaševića, Index je kontaktirao Marjanovića ne bi li popričali s njim o njegovim stavovima.

Image
Foto: Tomislav Marjanović / Facebook

Dijete koje posvoji gej par ne može biti 'normalno'

Na pitanje na čemu temelji svoje zaključke o tome da će "za koju godinu 70 posto Hrvatske biti pederi i lezbače", Marjanović je neizravno, retoričkim pitanjem odgovorio kako u slučaju da dvojica muškarac posvoje dijete to dijete može biti jedino gej i da ne može biti "normalno".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rekao je da je u HDSSB-u godinu dana i tvrdi da je to njegovo osobno mišljenje, a ne mišljenje stranke.

Nenadani obrat

No, uskoro slijedi iznenađujući obrat u trenutku kada novinar Marjanovića pita što bi napravio kada bi mu sin rekao da je homoseksualac. Nije znao reći što bi točno napravio, ali je opovrgao da bi ga se odrekao, a ne bi ga ni "kastrirao kao mačku".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje zašto ne bi to napravio rekao je da se "malo naživcirao, je*iga" te se potom pokunjio, ispričao Glavaševiću i svima zbog svog stava te ga povukao. Nakon razgovora s novinarom Indexa, Marjanović je izbrisao svoj odgovor Glavaševiću.

Image
Foto: Tomislav Marjanović / Facebook
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo