Mislite da sam idiot, kreten, majmun bez dostojanstva?!

'Zar se ja bojim kaznenih prijava? Imam ih 300! Kad se nova digne, ja se nasmijem i odmahnem rukom. Posebno na one bivših kolega.

12.7.2011.
15:03
VOYO logo

"Između 1.300 i 1.500 djece nije upisano u vrtiće, a upravo toliko mjesta ima u vjerskim i privatnim vrtićima. Trebamo izjednačiti subvenciju za gradske i privatne vrtiće pa neće trebati graditi desetak novih. Možda to učinim već u rebalansu, a sigurno ćemo u proračunu za iduću godinu", najavio je gradonačelnik Milan Bandić na današnjem aktualnom satu skupštine Grada Zagreba.

Zastupnik Marin Knezović (SDP) prigovorio mu je što građanima koji imaju pravo na besplatni pokaz šalje i propagandno pismo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Još ste ironični, ZET-ove dugove prikazali ste kao modernizaciju, a slanjem pisama povrijedili ste zakon o zaštiti podataka", kazao je Knezović. Gradonačelnik mu je odgovorio da mu nitko neće zabraniti da se obraća ljudima te da to radi jer njegova bivša stranka "već šest mjeseci stvara kakofoniju".

Pročelnik za obrazovanje Ivica Lovrić zastupnici Daniri Bilić (HDZ), koju je zanimalo što ulazi u cijenu produženog boravka u školama koju roditelji plaćaju po dohodovnom cenzusu, objasnio je da djeca imaju pravo i na program i na obrok.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Opet je izbio sukob između zastupnika Jurice Meića (SDP) i gradonačelnika, koji je protiv Meića ranije podigao prijavu jer ga je ovaj sa skupštinske govornice optužio da krade. Meić je danas Bandića pitao zašto je u ožujku napravio rebalans proračuna kojim je bolnici Sv. Ivan namijenio 30 milijuna kuna za gradnju novog odjela, a sada za vrtiće ne želi napraviti isto.

"Čovjeka se drži za riječ, a magarca za uši. Taj novac još nije uplaćen bolnici", kazao je Meić. Bandić mu je uzvratio da će na sudu vidjeti tko govori istinu, aludirajući na prijavu koju je podnio protiv Meića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Idiot, kreten i majmun bez dostojanstva

"Zar se ja bojim kaznenih prijava? Imam ih 300! Kad se nova digne, ja se nasmijem i odmahnem rukom. Posebno na one bivših kolega. One više govore o njima nego o meni", kazao je Bandić. Nastavio je inspirativni monolog.

"Neki od vas su mi ispred poglavarstva donijeli kufer. Koferče! U europskom Zagrebu! Vi biste da ja za vama s kuferom kaskam dok vi radite rebalans. Što vi mislite? Da sam ja idiot, kreten, majmun bez dostojanstva?! Kako smo lijepo zajedno donijeli odluku o parkiranju. Kad ima volje", kazao je Bandić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zastupnici HDZ-a danas su Ivu Čovića, predsjednika uprave Zagrebačkog holdinga, u više navrata pozvali da podnese ostavku. Kao razloge naveli su neprodane stanove u Sopnici, rast broja novozaposlenih i propadanje Autobusnog kolodvora. Čović je Margareti Mađerić kazao da će razmisliti o ostavci.

"Do kraja kolovoza traje akcija. Tko kupi stan u Sopnici, dobit će garažu ili će je moći kupiti po povoljnijim uvjetima", poručio je, između ostalog, Čović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201107080652006 arti-201106280846006 arti-201106300085006

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo