'MOŽEMO SE VESELITI' /

Miroslav Škoro održava humanitarni koncert u Podstrani: Sav prihod ide u splitski Centar Juraj Bonači

Image
Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Miroslav Škoro ove će godine u Podstrani nastupiti po peti put. Bit će to na Šetnici hrvatskog branitelja Vladimira Vukovića Vate na humanitarnom koncertu povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja

5.8.2024.
11:04
Matija Habljak/PIXSELL
VOYO logo

Miroslav Škoro večeras održava humanitarni koncert u Podstrani za djecu u splitskom Centru Juraj Bonači.

Miroslav Škoro ove će godine u Podstrani nastupiti po peti put. Bit će to na Šetnici hrvatskog branitelja Vladimira Vukovića Vate na humanitarnom koncertu povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podstrana se pridružuje sjećanju na 5. kolovoza 1995. godine kada je u vojno-redarstvenoj akciji 'Oluja' oslobođen grad Knin. Za tu su prigodu Općina Podstrana, Turistička zajednica Općine Podstrana i Udruga branitelja 'Oluja' Podstrana kao glavni inicijator pripremile niz kulturno-umjetničkih događaja. Na njih su pozvani svi Podstranjani i svi podstranski gosti kako bi svojom prisutnošću i dobrom voljom i sami pridonijeli svečanom ozračju i dostojanstvu ove proslave.

Image
LJUBITELJI BRZINE VELIKOG SRCA /

Bajkeri pokrenuli humanitarnu akciju za liječenje nogometaša iz Vinkovaca: 'Nismo samo opasni dečki s ceste'

Image
LJUBITELJI BRZINE VELIKOG SRCA /

Bajkeri pokrenuli humanitarnu akciju za liječenje nogometaša iz Vinkovaca: 'Nismo samo opasni dečki s ceste'

U proslavi ovog velikog dana Miroslav Škoro sudjeluje još od davne 2014. godine. Tada je nastupao s grupom Viva. Iduće godine, 2015., nastupao je s grupom Prljavo kazalište, a 2016. godine pridružio mu se Mate Bulić. Godine 2017. pjevao je zajedno s Matom Mišom Kovačem. Ove mu se godine kao predgrupa pridružuju Miro Boem i Aritmia 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Podstrana je svog omiljenog pjevača uvijek rado dočekivala. Svaki je njegov koncert bio odlično posjećen, stoga se i ovom njegovom nastupu, petome po redu, možemo samo veseliti! Podstranjani ovaj 'najdomoljubniji' praznik najradije provode i slave uz svog omiljenog izvođača. Dokaz je tomu i ovaj mali jubilej", poručuju organizatori.

Sav prilog s humanitarnog koncerta namijenjen je Centru za odgoj i obrazovanje "Juraj Bonači".

POGLEDAJTE VIDEO: Prihod velike humanitarne akcije ide u pučku kuhinju: 'Možda prijeđemo 15 tisuća ćevapa'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo