'GOVEDO USTAŠKO' /

Bulj uzvratio srpskom ministru: 'Vučić četnik jest, a vi ste se zaletjeli kao i '90-ih. Znamo kako je to završilo'

Image
Foto: Ivana Ivanovic/Zvonimir Barisin/ Pixsell/ A.K./ATAImages/Pixsell

Što se tiče prijetnji nekakvim šamarima, podsjećam gospodina Glišića da sam bio časnik i profesionalni vojnik pobjedničke HV i udarne Četvrte koja je ušla u Knin, odgovorio je Bulj Vučićevom ministru koji mu je zaprijetio šamarčinom

14.10.2024.
9:31
Ivana Ivanovic/Zvonimir Barisin/ Pixsell/ A.K./ATAImages/Pixsell
VOYO logo

Nakon što je sinjski gradonačelnik Miro Bulj srbijanskom predsjedniku Aleksandru Vučiću u emisiji RTL Direkt poručio "četniče, mrš iz Hrvatske" zbog dolaska u Dubrovnik na summit, stigao mu je žestoki odgovor iz Srbije.

Bulja je napao srpski ministar za javna ulaganja Darko Glišić i zaprijetio mu šamarčinom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Začepi svoja prljava usta govedo ustaško! Ako ti padne još jednom na pamet da spomeneš predsjednika moje zemlje, ima da ti zavalim šamarčinu pa da ti zvoni ta goveđa glava kroz cijeli Sinj", prenosi srpski Informer. Tabloid inače blizak Vučiću Bulja je nazvao "ustašom", dodavši da je udario na predsjednika Srbije "u naletu ustašluka".

Vučić je napisao na Instagramu: "Nek sam ja četnik, a da nisam ni znao i da mi to nitko u obitelji nije bio. Ali mi je važno da vi poštujete pravo na drugačije mišljenje. Živjele europske vrijednosti", napisao je Vučić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
'IMA DA TI ZAVALIM ŠAMARČINU' /

Bulj razbjesnio Vučića, pa dobio žestoki odgovor njegovog ministra: 'Začepi prljava usta govedo ustaško'

Image
'IMA DA TI ZAVALIM ŠAMARČINU' /

Bulj razbjesnio Vučića, pa dobio žestoki odgovor njegovog ministra: 'Začepi prljava usta govedo ustaško'

Bulj je nakon tih napada oglasio na svom Facebooku sa sljedećim odgovorom:

"Izgleda da se Vučić jako uznemirio jer sam ga nazvao pravim imenom i jasno poručio da nema razgovora dok Srbija ne doživi katarzu i djelima pokaže da se kaje zbog agresije na Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu. Navikli su na Plenkovićevo popuštanje i osokolili se nakon što je Vučiću dopustio da iz Dubrovnika pljuje po Domovinskom ratu i negira velikosprsku agresiju. Da sam u poziciju sa Srbijom ne bi bilo razgovara dok djelima ne prizna odgovornost za agresiju.

A ta djela su plaćanje ratne odštete, dokumentacija iz vukovarske bolnice, pomoć u pronalasku nestalih i procesuiranje odgovornih za zločine.
Vučić koji je u vrijeme velikosrpske agresije huškao hrvatske Srbe po Hrvatskoj i bio suradnik četničkog vojvode Šešelja sad se odjednom pravi blesav i negira da je četnik, iako je u Dubrovniku ponovo negirao agresiju. Hrvatska je za razliku od Srbije Zapad i ja na ovakve uvrede neće odgovarati niti se dati uplesti.

Vučića sam okarakterizirao kao četnika što on i jest, iako se sad odjednom srami svega što je radio kao i četničkog pokreta, ali od ciljeva i velikosrpske politike koju sada zove tzv. politika srpskog sveta ne odustaje niti se želi javno pokajati. Što se tiče prijetnji nekakvim šamarima, podsjećam gospodina Glišića da sam bio časnik i profesionalni vojnik pobjedničke HV i udarne Četvrte koja je ušla u Knin, slomila kičmu velikosrpskim snagama, JNA, četnicima i pobunjenim Srbima i oslobodila okupirane dijelove Hrvatske u veličanstvenoj i osloboditeljskoj akciji Oluja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako da gospodine Glišiću, malo puno ste se zaletili kao i devedesetih. A znamo kako je završilo."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Vozač uletio u dvorište vrtića. Miro Bulj: 'Ovaj put pomogla je očito Gospa sinjska':

Otkucaji srca
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo