'NE DA MI SE UMIRATI U GUŠENJU' / Mirjana Hrga otkrila koliko je preplašena korone: 'Izbjegnem li respirator, bit ću zahvalna na prilici'

Image
Foto: Patrik Macek/Pixsell

'Ali da nisam dva puta cijepljena i da nisam u prilici uskoro dobiti treću dozu, vjerujte mi, zagrebačke ulice ne bi me vidjele, kamoli šoping centar', napisala je

17.11.2021.
15:13
Patrik Macek/Pixsell
VOYO logo

Nekadašnja televizijska novinarka i urednica, kao i savjetnica bivše predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović, Mirjana Hrga, otkrila je u komentaru na Facebooku koliko se zapravo boji covida-19.

"Fakat nemam problema sa strahom. Oni koji me znaju znaju da bez problema idem na metak. Doslovno. Ali da nisam dva puta cijepljena i da nisam u prilici uskoro dobiti treću dozu, vjerujte mi, zagrebačke ulice ne bi me vidjele, kamoli šoping centar. Bez uvrede, od većine ovih što ne dijele moje mišljenje, vidjela sam puno više sr..., ali ovoga se bojim. Ili sam pokleknula kao sve 'budale', ili sam samo potrebno oprezna. Ne da mi se umirati u gušenju. Ako mora, neka bude nešto lakše i sudbonosnije", napisala je Hrga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U odgovoru na jedan komentar također je otkrila da se i dalje ponaša kao da nije cijepljena. "Upravo tako se ponašam. Kao da nisam cijepljena. Izbjegnem li respirator, bit ću zahvalna na prilici".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo