Mirela Holy potvrdila izjave svog bivšeg pomoćnika

4.7.2012.
21:38
VOYO logo

"Ono što u ovom trenutku mogu potvrditi jest to da je sve što je profesor doktor Škrlec rekao u tjedniku Globus potpuno točno", kazala je bivša ministrica Mirela Holy za Dnevnik HTV-a upitana da prokomentira izjave koje je dao njen pomoćnik.

Podsjetimo, Škrlec je kazao da je Radimir Čačić od njega tražio da izmijeni Statut Fonda na način da se prilagode kriteriji kako bi se mogao zaposliti jedan istaknuti HNS-ovac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gospodin Čačić nalazio se u jednom društvu na ručku u restoranu Vlade i ondje je bila tadašnja ministrica i moja šefica Mirela Holy. S tog ručka nazvala me ministrica i rekla da me nešto treba prvi potpredsjednik Vlade. Kad sam se javio, gospodin Čačić rekao je: 'Ajmo promijeniti taj Statut i staviti Jambrača za zamjenika direktora Fonda', (Josip Jambrač, predsjednik HNS-a Zagrebačke županije). Odgovorio sam da ne želim napraviti takvu egzibiciju, na što je gospodin Čačić počeo galamiti", ispričao je bivši doministar kazavši da se Čačić potom izvikao: "Znaš li ti tko sam ja? Ja sam prvi potpredsjednik Vlade i tvoje nije da misliš, nego da izvršavaš moje naredbe!"

Inače, Škrlecov intervju je u srijedu komentirao još jedan bivši ministar Zlatko Komadina, koji je kazao da ne vjeruje da je razlog Škrlecove ostavke to što je Čačić vikao na njega, nego neki očito drugi razlozi, "jer nitko ne daje ostavku zato što se na njega netko dere".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo