Prve reakcije na smjenu Linica, evo sto o svemu misli Milanka Opacic

6.5.2014.
13:15
VOYO logo

Komentirajuci na zahtjev novinara u Umagu smjenu ministra Linica, Opacic je izjavila da je pravo svakog predsjednika Vlade, pa tako i Zorana Milanovica, da bira svoje suradnike.

"Ono sto mogu definitivno reci je to da je ministar Linic u dvije i pol godine napravio izuzetno veliki posao u Vladi", kazala je Opacic. Ocijenila je da dosadasnji Linicev zamjenik Boris Lalovac, kojeg je premijer Milanovic predlozio za novog ministra financija, moze uspjesno nastaviti voditi Ministarstvo financija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odgovarajuci na pitanje je li sukob Milanovic-Linic nastetio Vladi, Opacic je rekla da je "premijer donio svoju odluku te da ce svi clanovi Vlade nastaviti i dalje raditi".

"Nas su gradani izabrali da rjesavamo njihove probleme. U ovom trenutku gradani dosta tesko zive i nas fokus mora biti na provodenju reformi i na promjene u drustvu kako bi gradanima osigurali bolji zivot", porucila je Opacic. Smatra da "prve naznake onoga sto je ova Vlada napravila u dvije i pol godine vec lagano vide".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Treba ustrajati dalje

"Treba ustrajati dalje jer gradani su to zavrijedili i zbog toga su nas izabrali", zakljucila je potpredsjednica Vlade Milanka Opacic.

Ona je danas boravila u Umagu gdje je otvorila Dom za starije i nemocne osobe "Atilio Gamboc", a potom nazocila svecanoj sjednici Gradskog vijeca Umaga u povodu Dana grada Umaga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo