Ministar Bajs ne plaća račune za struju?

Djelatnici bjelovarskog HEP-a navodno su krajem prošlog tjedna zbog neplaćenih računa isključili struju ministru turizma Damiru Bajsu!

25.10.2010.
12:16
VOYO logo

Kako je iz neslužbenih, ali pouzdanih izvora potvrđeno Bjelovarskom listu, Bajsu je struja isključena u stanu u Bjelovaru jer račune već dulje nitko nije plaćao, a ministar zbog brojnih obveza u Zagrebu očito nije preuzeo ni HEP-ovu 'opomenu pred isključenje'.

S ministrom su novinari lista kratko popričali u subotu, kad se vraćao s Dana hrvatskog turizma u Rovinju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kad sam prije četiri dana zadnji put bio u bjelovarskom stanu, bilo je struje. Ne znam je li u međuvremenu isključena. Čim se vratim provjerit ću jesu li je isključili. Naime, novac za plaćanje računa za struju dajem jednom članu svoje obitelji koji živi u blizini HEP-a, tako da je moguće da je negdje zapelo. No, ako su mi iz HEP-a isključili struju zbog dugova, bože moj, ljudi samo rade svoj posao. Na meni je da provjerim jesu li računi plaćeni ili ne, bez obzira na moje obiteljske dogovore, a ako prema HEP-u imam neka dugovanja, svakako ću ih podmiriti", kazao je Bajs za Bjelovarski list.

Inače, HEP isključuje struju ako su obveze po računima veće od 800 kuna. Osim dugova, Damir Bajs morat će platiti i 170 kuna za ponovno uključenje električne energije u svom bjelovarskom domu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HEP je nakon objave vijesti u Bjelovarskom listu poslao priopćenje u kojem demantiraju da je ministru turizma Damiru Bajsu u njegovu stanu u Bjelovaru isključena struja. "Naime, uvidom u evidenciju Službe za opskrbu kupaca Elektre Bjelovar utvrđeno je da u stanu ministra Damira Bajsa struja nije isključena", priopćeno je iz HEP-a.

Prethodni članci:

arti-201004190095006 arti-201003150030006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo