Milinović među Ličanima: HDZ je povijest!

U petak se oko štanda HDZ-a u Gospiću okupilo tisuću građana, a ministar Darko Milinović dijelio im je hranu, piće i poklone.

11.11.2011.
15:37
VOYO logo

"Ja sam jako zadovoljan, ne da je ravnateljica iskoristila učenike, nego da su djeca došla i to im je bio jedan sat povijesti, jer svatko onaj koji govori da se djeca u tom smislu iskorištavaju, ne želi dobro Hrvatskoj ili želi nekome nauditi... To nije bio stranački skup, nego jedan sat povijesti", kazao je ministar Milinović novinarima.

Inače, ministar je u petak nahranio lignjama i srdelicama više od tisuću svojih sugrađana i napio ih s više od sto litara kuhanog vina, a potom im je podijelio skoro pun kamion HDZ-ovih majica, šalova, kemijskih olovaka i drugih promidžbenih materijala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

E, neš' pušit

"Evo, bako, nemam rupca, ali evo vam šal, da pobijedimo ove iz Kukuriku", rekao je Milinović jednoj bakici. "Doktore, može upaljač?", upitao je stariji muškarac. "E, neš' pušit, nije ti ovo upaljač, to ti je baterija, al' evo ti je", odgovorio mu je dobro raspoloženi Milinović.

Potom je ministar među okupljenima vidio i jedno poznato lice. "Ooo, evo moga limara, taj je najviše krovova napravio u Lici", vikao je rukujući se s omalenim starčićem gurajući mu šal, piše Slobodna Dalmacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo radimo već 10 godina svaki petak

Bilo je na štandu i muzike. "Đuro, de nam jednu zasviraj", viknuo je tamburašu Đuri Basariću.

"Apsolutno sam zadovoljan odazivom. Evo, i vi ste svjedoci. Ali ovo radimo već 10 godina svaki petak. Dođite, i nakon izbora organiziramo druženje s našim građanima. Evo, na ovakav način oni mogu doći lakše do mene i pitati me što treba. Naravno da su zadovoljni, u ovih sat vremena gotovo da nije bilo sekunde da netko nije došao, pružio ruku i rekao drž'te se, moramo pobijediti. I pobijedit ćemo", komentirao je novinarima dobro raspoloženi ministar. Ipak, o koaliciji HDZ-a i splitskog gradonačelnika Keruma nije želio govoriti, rekavši tek da je predsjednica stranke rekla sve što je trebalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

specijal-201011220227004-Više o temi HDZ

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo