Milinović: Kad je Kosor na putu ja upravljam državom

Darko Milinović rekao je kako je upravljanje s najviše izvršne funkcije u ovom trenutku njegova obaveza jer je predsjednica Vlade u inozemstvu. 'Nema tu ničeg posebnog', komentirao je.

14.4.2010.
15:55
VOYO logo

Na pitanje kako to da su baš svi, i premijerka Jadranka Kosor, i predsjednik države Ivo Josipović, kao i predsjednik Sabora Luka Bebić otišli izvan granica Hrvatske u isto vrijeme, Milinović je odgovorio kako u Ministarstvu zdravstva nemaju odjel koji se bavi tim temama, ali je to stvar koja se treba iskoordinirati.

"Ne znam zašto se to dogodilo, možda zbog prije preuzetih obveza. No, ne osjećam teret njihova izbivanja", uvjeravao je potpredsjednik Vlade i ministar zdravstva Darko Milinović, na kojega je dijelom pala "državna dirigentska palica", piše Večernji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodao je kako je upravljanje s najviše izvršne funkcije u ovom trenutku njegova obveza jer je predsjednica Vlade u inozemstvu.

Nema tu ničeg posebnog, komentirao je Milinović, ističući kako je pred njim svaki mjesec bio teret od 220 milijuna duga zdravstvenog sustava pred kojim nije pokleknuo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja redovito obavljam svoje dužnosti kao ministar zdravstva i socijalne skrbi te kao potpredsjednik Vlade. Stanje je redovito i ništa se posebno ne događa. U stalnom sam kontaktu s premijerkom Kosor i ništa se posebno danas neće dogoditi dok se ona ne vrati", uvjeravao je Milinović, koji je, uz Vladimira Šeksa, potpredsjednika Sabora, sada najodgovorniji dužnosnik dok su predsjednik države, Vlade i Sabora izvan Hrvatske.

Prethodni članak:

arti-201004130123006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo