Tajnik HDZ-a: Mogu u svakom trenutku braniti svoj diplomski rad

22.11.2012.
18:51
VOYO logo

"Ovo je jedna od najprizemnijih podvala i optužbi koje sam u posljednje vrijeme dolazi, ali s obzirom od koga i od kud dolazi, ništa me čudi. Ovo je osveta Nine Pavića protiv svih onih koji su provodili istrage o korupciji i organiziranom kriminalu, a tim istragama je i on obuhvaćen. Te istrage on provodi preko svog daljinskog upravljača koji živi u njegovom stanu", rekao je Brkić za Media Servis, dodajući kako još ne zna hoće li tužiti Jutarnji list koji je objavio da je njegov rad identičan onome polaznika Stanka Tomića iz 2009. godine.

"O tome ću razmisliti, ali nažalost koliko oni laži i neistina iznose u posljednje vrijeme o HDZ-u i o meni, mogao bih skoro svaki dan štancati tužbe protiv njih. O tome ću razmisliti i odlučiti zajedno sa svojim odvjetnikom", izjavio je Brkić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tajnik HDZ-a je kazao da je spreman i ponovo braniti svoj diplomski rad.

"Mogu u svakom trenutku braniti svoj diplomski rad. Ako će drugovi biti sretni s time, onda je najbolje da u komisiji budu Nino Pavić, Ranko Ostojić i Jelena Lovrić. Ne bih imao ništa protiv. Oni će biti navjerodostojniji članovi komisije koji će to objektivno procijeniti", rekao je Brkić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo