MILIJAN BRKIĆ: / 'Mi smo pobjednici lokalnih izbora'

Milijan Brkić je pozvao Zorana Milanovića da što prije raspiše izbore jer, kako kaže, svaki novi dan ove Vlade je agonija za hrvatsko gospodarstvo i za budućnost mladih ljudi.

22.3.2015.
23:13
VOYO logo

Glavni tajnik HDZ-a Milijan Brkić u nedjelju navečer je večeras je bio u Novom Marofu, gdje je HDZ-ov kandidat Siniša Jenkač izabran za novog gradonačelnika.

U izjavi za novinare Brkić je pozvao Zorana Milanovića da što prije raspiše izbore jer, kako kaže, svaki novi dan ove Vlade je agonija za hrvatsko gospodarstvo i za budućnost mladih ljudi. Dodao je i da će bez obzira kada će se izbori održati HDZ biti uvjerljivi pobjednik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je ocijenio, lokalni izbori su pokazatelj da se hrvatski narod vraća HDZ-u i njegovim koalicijskim partnerima.

'Birači su kaznili Kukuriku koalicije'

Naglasio je da je HDZ pobjednik u 9 od 17 gradova i općina gdje su održani prijevremeni izbori te je proglasio je HDZ pobjednikom ovih izbora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ocijenio je da su birači prepoznali sve one mjere gospodarskog oporavaka, otvaranja novih radnih mjesta i skrb za hrvatskog čovjeka koje stranka nudi kroz svoj program.

S druge stranke Brkić tvrdi da su birači kaznili nesposobnost, nekompetenciju i bahatost Kukuriku koalicije, a posebno njenog predsjednika Milanovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo