'NEKAD SAM GRIJEŠIO...' / Miletić se oglasio o Baby Lasagni pa 'oprao' Lovrena? 'Ni jedan zmijski jezik nije otrovan kao...'

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

'Nekad sam tu griješio i trudim se te pogreške ne ponavljati, ne suditi one ljude koje ne poznaš, ustvari ne suditi nikoga. Isus kaže: ‘Mjerom kojom mjerite i vas će se mjeriti‘ pa tu stalno želim biti oprezan i stati, s loptom na pod, što se kaže nogometnim rječnikom', poručio je saborski zastupnik Marin Miletić

27.2.2024.
15:54
Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo

"Moj komentar na Baby Lasagnu - ni jedan zmijski jezik nije otrovan kao što zna biti otrovan jezik kršćanina", poručio je saborski zastupnik Marin Miletić na TikToku komentirajući aktualnog pobjednika Dore Marka Purišića (28) koji će Hrvatsku ove godine predstavljati na Eurosongu u Švedskoj sa svojom pjesmom "Rim Tim Tagi Dim".

Neki misle da je time odgovorio nekadašnjem hrvatskom nogometnom reprezentativcu Dejanu Lovrenu koji je na društvenim mrežama dan ranije "popljuvao" Baby Lasagnu koji je već osvojio srca publike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ubjedili su vas da ste za ovo glasali, demonizam. Fuj", ranije je na svom Instagramu objavio Lovren uz fotografiju pjevača iz back stagea.

Image
Foto: Instagram / Dejan Lovren
Image
Foto: Instagram / Dejan Lovren

'Trebali bi pripaziti na svoj jezik'

Miletić sad ističe da Baby Lasagnu ne poznaje i da ne može donositi sud o njemu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nekad sam tu griješio i trudim se te pogreške ne ponavljati, ne suditi one ljude koje ne poznaš, ustvari ne suditi nikoga. Isus kaže: ‘Mjerom kojom mjerite i vas će se mjeriti‘ pa tu stalno želim biti oprezan i stati, s loptom na pod, što se kaže nogometnim rječnikom. Što se tiče Baby Lasagne, on je nakon pobjede rekao sve što je njemu važno, koji su njegovi prioriteti, mislim da je tu sve jasno", ističe.

Saborski zastupnik je poručio da bi kršćani "trebali pripaziti na svoj jezik" i razmišljati donose li time dobro ili samo produbljuju nemire u društvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Trebali bi se čuvati od kleveta, od iskrcavanja šlepera gnojiva po ljudima koje ne poznaju", naglasio je Miletić pa poručio "mudri budimo".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Umažanin Marko, cijeloj Hrvatskoj i šire poznat po imenu Baby Lasagna, već je odgovorio Lovrenu poručivši da mu je žao što nogometaš tako misli.

"Nije moj cilj da ispadne tako. Nadam se da će se 'potruditi' da me upozna i da vidi da sam baš obrnuto od toga", rekao je za 24 sata i dodao da su mu vjera i obitelj najvažniji u životu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svojim dosadašnjim nastupima Baby Lasagna oduševio je publiku koja ga je nagradila s nestvarnih 247 bodova u finalu Dore, dok mu je žiri dodijelio još 74.

"Hvala svima što ste glasali. Uvijek sam išao sa stavom - nije gotovo dok nije gotovo. Nisam uopće razmišljao ni o pobjedi ni o bilo čemu, bilo mi je bitno dati sve od sebe", poručio je pjevač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon njegove pobjede, Hrvatska se popela na eurovizijskim kladionicama gdje trenutno drži drugo mjesto iza Ukrajine koju će predstavljati alyona alyona i Jerry Heil s pjesmom Teresa & Maria.

POGLEDAJTE VIDEO: Baby Lasagna ekskluzivno: 'Upali smo na UK Chartove'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo