MILE KEKIN I DRELE OTKRILI ZAŠTO ŽELE U POLITIKU; 'Zagorci su to sročili: / Daj dojdi više nutri u taj Sabor, naj nas prestanu...'

Image
Foto: Pixsell

'Neki kažu kako je to dobro, jer će privući ljude. Jedna grupa kritičara kaže, to je totalna katastrofa', komentira politologinja zvijezde u politici

8.6.2020.
9:07
Pixsell
VOYO logo

Na parlamentarnim izborima 2020. natjecat će se i slavni. Uz Miroslava Škoru, čiji će Domovinski pokret prema anketama biti treća politička snaga u državi, za mjesto u parlamentu se bore zabavljač Davor Dretar Drele u III. te Mile Kekin u VII. izbornoj jedinici.

Image
ŠKORO OKUPLJA DESNICU, PLANIRA IZNENAĐENJE NA LISTAMA? /

Nositelji lista navodno će biti Drele i Željko Pervan

Image
ŠKORO OKUPLJA DESNICU, PLANIRA IZNENAĐENJE NA LISTAMA? /

Nositelji lista navodno će biti Drele i Željko Pervan

"Puno autora danas kaže da je budućnost politike - budućnost celebrityja, odnosno da će teško politika moći funkcionirati bez zabave", ističe za Dnevnik Nove TV profesorica s Fakulteta političkih znanosti Marijana Grbeša Zenzerović te dodaje kako su u akademskoj zajednici mišljenja podijeljena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Neki kažu kako je to dobro, jer će privući ljude. Jedna grupa kritičara kaže, to je totalna katastrofa. To je trivijalizacija politike, to je banalizacija politike i to više na sliči na politiku kakvu smo znali, gdje je tu sadržaj", ističe.

'Da se više isčupamo iz te malodušnosti'

Ipak, i Kekin i Dretar ističu kako imaju jasan cilj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne želim konstantno pisati pjesme iste tematike kako su oni na vrhu pokvareni, a mi jadni samo patimo i žalimo se što se ništa ne može promijeniti. Da se više iščupamo iz te malodušnosti gdje su nas uvukle vladajuće elite sa svim silnim aferama", kaže Mile Kekin iz Zeleno-lijeve koalicije, koji je na listi zajedno sa suprugom Ivanom Kekin, psihijatricom iz zagrebačkog KBC-a, koja ga je i potakla da se kandidira.

'Želimo napraviti Hrvatsku zemljom sretnih ljudi'

I Davor Dretar Drele kaže kako je ušao u utrku za Sabor zbog želje za transparentnijim sustavom, bez afera i s boljim standardom za građane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Obilazio sam proteklih dana Krapinsko-zagorsku županiju, a u njoj žive Zagorci. I onda to Zagorci znaju dosta onako lijepo sročiti, kratko i jasno - "Drele, daj dojdi više nutri u taj Sabor, naj nas prestanu .....", objašnjava Drele i dodaje u ozbiljnijem tonu:

"Želimo napraviti Hrvatsku zemljom sretnih ljudi koji u njoj dosta rade, ali se onda u njoj lijepo i ugodno odmaraju", zaključuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo