Mile Dedaković izgubio 21 kilogram, polako hoda, ali trpi bolove

'I dalje ga jako boli kralježnica. Sada ga čeka ugradnja pejsmejkera. Ali važno je da je uspio šećer staviti pod kontrolu.

8.2.2013.
7:41
VOYO logo

Zapovjednik obrane Vukovara Mile Dedaković Jastreb (62) nakon mjesec dana provedenih u KBC-u Rebro prošli se tjedan vratio kući. Iako je ondje, zbog rigorozne dijete, izgubio čak 21 kilogram te je malo pokretniji, njegova supruga Tereza kaže da mu se stanje nije puno poboljšalo.

I supruga dva puta operirana

No, ni njeno zdravstveno stanje nije bilo dobro, pa se u bolnici našla u isto vrijeme kad i njen suprug. Prvo je operirana na Ginekološkom odjelu Rebra da bi po povratku kući u Ferdinandovac opet završila na kirurškom stolu koprivničke Opće bolnice. "Za dlaku sam izbjegla sepsu i smrt", kazala je Tereza za 24sata. Opisujući Jastrebovo stanje kazala je kako se polako kreće, iako istovremeno osjeća bolove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"I dalje ga jako boli kralježnica. Sada ga čeka ugradnja pejsmejkera. Ali važno je da je uspio šećer staviti pod kontrolu. I prvi put nakon dugo vremena napravio je pedesetak metara u vrtu", rekla je Tereza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo