Milanovićevog predstojnika ureda istražuje policija zbog napada na Sljemenu

8.1.2015.
11:33
VOYO logo

Sindikat policije od premijera traži da, pokažu li se medijski napisi točnima, sankcionira predstojnika svog ureda.

"Unutarnja kontrola, prema priopćenju Ravnateljstva policije, u ovom trenutku provjerava sve okolnosti i činjenice i bit ćete izviješteni na vrijeme", kazao je Ostojić novinarima koji su ga pitali za komentar medijskih tvrdnji prema kojima je Saucha navodno izvrijeđao interventne policajce u VIP šatoru tijekom sljemenske utrke svjetskog skijaškog kupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I Sindikat policije je u priopćenju zatražio da se istraži je li Saucha verbalno napao policajce te im prijetio.

"Ukoliko je navedeno točno, a vjerujemo da je, možemo izjaviti sljedeće: Neprihvatljivo je, a i zakonom zabranjeno, da bilo tko vrijeđa i napada policijske službenike, a još je neprihvatljivije da to čini osoba koja djeluje u sustavu državne vlasti (i to u samom njenom vrhu)", navodi u priopćenju predsjednik sindikata Dubravko Jagić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prijetio i vrijeđao?

Podsjetimo Milanovićev predstojnik Ureda navodno je vrijeđao interventne policajce te prijetio ministrom Rankom Ostojićem i glavnim ravnateljem policije Vladom Dominićem na Sljemenu nakon završetka druge utrke Svjetskog skijaškog kup . Ubrzo nakon incidenta osiguranje je navodno udaljilo policajce na koje se okomio Saucha

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo