u nove radne pobjede / Milanovićev saborski mandat od danas u mirovanju: bivši premijer se posvećuje privatnom biznisu

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

"To što sam izašao iz Sabora ne znači da više nisam političar i član SDP-a", rekao je Milanović

1.3.2017.
17:09
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Bivši premijer i predsjednik SDP-a Zoran Milanović s današnjim danom stavio je mandat saborskog zastupnika u mirovanje, piše 24 sata. Milanović se prijateljima pohvalio kako će se posvetiti privatnom biznisu u konzultantskoj tvrtki EuroAlba Advisory, koju je osnovao u studenom. Ipak, zamrzavanje njegovog mandata ne znači da je gotova njegova politička karijera.

"To što sam izašao iz Sabora ne znači da više nisam političar i član SDP-a", rekao je Milanović prijateljima. Milanović je jedan od posljednjih razgovora kao saborski zastupnik SDP-a Milanović je odradio s Arsenom Baukom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik SDP-a Davor Bernardić još nije odlučio tko će zamijeniti Milanovića u Saboru te bi tu odluku trebalo donijeti predsjedništvo stranke u četvrtak. 

U igri su, kako piše 24 sata, tri imena: Melita Mulić, bivša zastupnica i supruga bivšeg tajnika stranke Igora Dragovana, zatim Karolina leaković, koja je bila jedna od kandidatkinja za predsjednicu SDP-a i Alen Prelec, načelnik Općine Brdovec i blizak Bernardićev prijatelj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo