Milanović: Više nema prostora za 'nisam znao'!

6.2.2012.
7:13
VOYO logo

''Došao sam se informirati o stanju s obzirom da je prognoza za sutra: hladno, vjetar, može biti snijega. Jednu lekciju smo valjda naučili. Ovo je priča o suradnji između lokalne samouprave, županija i države. Država je tu da pomogne, da preuzme odgovornost i teret ako je potrebno, lokalna vlast se također mora pripremati. Normalno je da je u Dalmaciji manje uobičajeno da ima snijega nego u drugim dijelovima Hrvatske, pa je taj faktor iznenađenja razumljiv, ali pred nama je moguća nova vremenska nepogoda i više nema prostora za 'nisam znao'', kazao je premijer Zoran Milanović koji je u DUZS stigao u društvu Ranka Ostojića.

Međutim poručuje da nema drame i da je situacija u Dalmaciji stabilna. Da se situacija poboljšala smatra i ravnatelj DUZS-a, Jadran Perinić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Ovog trenutka možemo reći da je faza u razrješenju i koliko znam nemamo puno kritičnih trenutaka u kojima bi morali govoriti o panici. Ovoga časa najteže je u zaleđu Šibensko-kninske županije i Pločama'', kazao je Perinić. Ipak, sve bolesnike kojima je potrebna dijaliza uspjelo se zbrinuti, a i struja je vraćena u Pločama.

Posljednjih dana zbog velikih oborina DUZS intervenirao je 20-ak puta samo na području Šibensko-Kninske županije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo