poruke na facebooku / Milanović: 'Promjene u Hrvatskoj donosi SDP, svakog trenutka spremni smo preuzeti odgovornost za zemlju'

Image
Foto: Borna Filic/PIXSELL

"Promjene Hrvatskoj, one dobre promjene donosimo mi - SDP. Ne smijemo stati, ne smijemo posustati jer svakog trenutka moramo biti spremni preuzeti odgovornost za zemlju", napisao je bivši premijer Zoran Milanović na Facebooku

30.1.2016.
16:01
Borna Filic/PIXSELL
VOYO logo

Šef SDP-a Zoran Milanović napisao je na službenom Facebook profilu kako njegova stranka nositeljica dobrih promjena u Hrvatskoj te da je u svakom trenutku spreman preuzeti odgovornost za zemlju.

"Kada pogledamo osam godina unatrag i slažemo bilancu, možemo zaključiti da je SDP prije 8 godina bila jaka stranka, ali ne jaka kao danas. Naše vrijednosti su ostale iste, naša snaga je veća, jaki smo i to plaši HDZ. Imamo dobre temelje i okupili smo sve relevantne stranke ljevice koje SDP predvodi. To je snaga naše stranke", napisao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Promjene Hrvatskoj, one dobre promjene donosimo mi - SDP. Ne smijemo stati, ne smijemo posustati jer svakog trenutka moramo biti spremni preuzeti odgovornost za zemlju", zaključio je Milanović. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo