odgovornost za državu / Milanović: 'Prgomet ništa nije stavio na stol, bio je to razgovor o budućnosti Hrvatske'

Hrvatski premijer Zoran Milanović odbio je u četvrtak u Valletti komentirati najnovije dogođaje u Mostu i izbacivanje Drage Prgometa iz te stranke da ne bi kompromitirao daljnje razgovore

12.11.2015.
14:54
VOYO logo

Još uvijek aktualni premijer Zoran Milanović danas je na Malti komentirao svoj sastanak s već sada bivšim članom MOST-a Dragom Prgometom. 

"Razgovarao s Prgometom, ali neću ništa komentirati da ne bi ništa prejudicirao i kompromitirao razgovore. Sve ide svojim tokom. SDP je relativni pobjednik, ali to nije važno, niti dovoljno dok se ne skupi 76 potpisa", kazao je premijer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upitan što se ispregovaralo u sinoćnjem razgovoru, Milanović je odgovorio: "Ništa nije stavio na stol. Bio je to razgovor o budućnosti Hrvatske s puno bliskih pogleda. Nadam se da će se naći odgovornosti za Hrvatsku jer stvari ne smiju stati".

Naglasio je kako je se koalicija Hrvatska raste 'ustala iz teške situacije' te da su to građani prepoznali. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izbjegao je pitanje je li Prgometu nešto ponudio i nastavio pričati o sastanku na kojem neće biti važnih odluka. 

Premijer je dodao kako se čuo s Cerarom koji je najavio ogradu, ali hrvatski predsjednik Vlade vjeruje kako se žica diže radi 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ograditi par kilometara oko graničnog prijelaza ne znači ništa. Nema razloga za trzavice i one se mogu izbjeći, do njih dolazi zbog nesporazuma", upozorio je Milanović. 

Milanović se nalazi na neslužbenom summitu čelnika Europske unije o izbjegličkoj krizi na Malti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo