MILANOVIĆ POZVAO KOLINDU NA DEBATU, A BIRAČI PORUČUJU: / 'Nisi zgodan, ne ponašaš se nešto, nemaš nastup, ali imaš mu*a!'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Predsjednički kandidat Zoran Milanović je u svome pozivu na debatu istaknuo kako je spreman odgovarati na pitanja svih novinara i debatirati o svim temama važnim za Hrvatsku

23.12.2019.
14:26
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Izborni pobjednik prvog kruga izbora, Zoran Milanović dan nakon što je osvojio najveću potporu birača, krenuo je u kampanju za drugi krug i povukao prvi konkretan potez. Naime, na svome je Facebooku pozvao Kolindu Grabar Kitarović na debatu.

"Debata je više nego potrebna. Poštujući građane i interes svih nacionalnih televizija koje žele organizirati debatu predsjedničkih kandidata, predlažem im – dogovorite i organizirajte zajedničku debatu uoči drugog kruga izbora. Tu sam, spreman sam odgovarati na pitanja novinara svih televizija i debatirati o svim temama koje su važne za Hrvatsku. Dakle, predlažem jednu debatu koju će zajedno organizirati televizije s nacionalnom koncesijom", stoji u Milanovićevu pozivu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milanovićevi birači također žele debatu

Objava je u sat vremena skupila više od 1500 lajkova i 80-ak komentara. Svi odreda podržavaju Milanovića u nakani da pozove predsjednicu na debatu, uvjereni kako je to ključ njegove pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zoki, nisi zgodan, ne ponašaš se nešto na bini, nemaš scenski nastup, ali jedini imaš mu*a, ali si novi presjednik, imaš moj glas. Postavi pitanje na sučeljavanju. Presjednice. od svih obećanja što ste ispunili? Ništa više je ne trebaš pitati", komentirao je jedan Milanovićev fan.

"Zoki, ne sekiraj se, tvoja je pobjeda i u drugom krugu, sigurno i još uvjerljivija... na desnom spektru je rasulo, pola će ih iz revolta prema Kolindi apstinirati, pola glasova ide tebi...", analizirao je jedan njegov pristaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šale na Kolindin račun

Neki su pak uvjereni da Kolinda nema što raditi u debati i da će biti izgubljena.

"Na bilo kojoj televiziji i debati oči u oči je izgorjela, i to zna, onaj unezvjereni pogled s jučerašnjeg govora je sve", uvjerena je Milanovićeva obožavateljica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zoki, mi se ne bojimo debate, ali oni se zato jako boje jer KGK neće moći imat šalabahter i 50 savjetnika pored koji joj budu govorili kaj da govori. Samo jako i do pobjede", podržao je svog kandidata jedan građanin.

Neki komentari su ipak bili urnebesni. Prenosimo ih bez ispravaka:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moj glas je bio Kolakušić za promijene pošto u Milanovića i Kolinde nema promijene al dat ču glas Milanoviću. Šta če ti predsijednik ako nezna dvije rečenice bez šalabahtera", istaknuo je jedan Milanovićev pratitelj, dok je drugi konstatirao: "Može, da nas ova pijana bedevija još malo nasmije."

N1 pozvao oboje na debatu

Nakon što je Milanović pozvao aktualnu predsjednicu na debatu, N1 je pozvao oboje da sudjeluju u debati koju će organizirati u petak 27. prosinca. Debatu u trajanju od sat i pol vremena vodit će Nataša Božić Šarić. Sučeljavanje će biti podijeljeno u tri dijela: dužnost predsjednika, vanjska politika te obrana i sigurnosna politika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo