'TO JE RAZLOG ZA PAD VLADE / Milanović žestoko po Plenkoviću: 'Sjedi na tempiranoj političkoj bombi!'; O aferi Frka: 'To je protuprirodni blud...'

Image

Predsjednik Zoran Milanović daje izjavu nakon što je sa suprugom u Meštrovićevu paviljonu posjetio izložbu radova Slavka Kopača

1.2.2022.
14:59
VOYO logo

Predsjednik Zoran Milanović daje izjavu nakon što je sa suprugom u Meštrovićevu paviljonu posjetio likovnu izložbu slikarskih, kiparskih i pjesničkih radova Slavka Kopača, umjetnika koji je stvarao tijekom 20. stoljeća.

Prvo se osvrnuo na posjet ministra obrane Velike Britanije Bena Wallacea Hrvatskoj. Rekao je da Velika Britanija više nije članica EU-a, što joj, u njegovim očima, smanjuje međunarodnu važnost, te da se ta zemlja nalazi u domaćoj krizi oko premijera Borisa Johnsona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Premijer sjedi na tempiranoj političkoj bombi. Sve što radi u velikoj mjeri je uvjetovano njegovom unutarnjom političkom situacijom. Ukrajina se neće usrećiti ako bude slušala aktualni politički London. Guraju ih u vrlo opasnu avanturu i to je predsjednik Zelenskij shvatio. Zadnjih dana što čujem iz Kijeva je vrlo razumno i odgovorno prema vlastitoj državi", kazao je Zoran Milanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje o zviždačici Maji Đerek koju je ministar obrane nazvao "zviždaljkom" kaže kako se to sigurno smišljalo tri sata. "Ti navodi su nešto čemu treba posvetiti pažnju i vidjeti tko tu govori istinu. Ako je pola onoga što je rekla istina, to je razlog za pad Vlade", kaže.

Uskoro opširnije...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo