MILANOVIĆ OPET UDARIO, OBJAVIO NOVU PORUKU: / 'Ministar obrane odlučno degradira sam sebe'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

U nastavku prepirke priopćenjima, Ured predsjednika Zorana Milanovića upitao se je li program polaganja vijenaca ministar pripremao za Božić

1.11.2020.
20:47
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Iz Ureda predsjednika Republike danas navečer su po drugi put danas objavili priopćenje vezano za program i organizaciju obilježavanja blagdana Svih Svetih, naslovljeno - "Da li je program polaganja vijenaca ministar obrane pripremao za Božić? U slučaju da bude potrebe".

U razmjeni priopćenja između Ureda predsjednika Republike i Ministarstva obrane RH, iz Ureda predsjednika RH danas popodne su priopćili da MORH nije objasnio zašto ih nisu obavijestili o zajedničkom polaganju vijenaca za Sve svete, te je Ured na stranici www.predsjednik.hr objavio tri dokumenta vezana uz tu temu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
MORH OPTUŽIO MILANOVIĆEV URED ZA MANIPULACIJU: /

Tvrde da je program bio interna radna verzija: 'To je još jedan izljev frustracija'

Image
MORH OPTUŽIO MILANOVIĆEV URED ZA MANIPULACIJU: /

Tvrde da je program bio interna radna verzija: 'To je još jedan izljev frustracija'

Manipuliranje javnošću?

U reakciji na to priopćenje Ureda predsjednika RH, iz Ministarstva obrane RH su večeras naveli kako Ured predsjednika Republike manipulira javnošću s internom radnom verzijom programa, koji nije bio usuglašen niti služben.

Večeras je, pak, iz Ureda predsjednika Republike poslano novo priopćenje koje Hina prenosi u cijelosti: "Eto, nakon što je suočen sa činjenicama – dokumentima koje nije imao hrabrosti objaviti, a niti poslati Uredu predsjednika Republike Hrvatske – ministar obrane odvažno degradira sam sebe. Svoj posao svodi na 'organizaciju počasnih vodova, nosača vijenaca i svirača mirozova'. Što, očito, i nije daleko od istine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A zapovijed načelnika Glavnog stožera OSRH krajnje neprimjereno pokušava proglasiti 'radnom i internom'. Što jest definitivno miljama daleko od istine, jer je načelnik GS jedini u ovoj priči pošteno odradio svoj posao. Po pravilima službe. Nakon svega, ostaje nam jedino zapitati: da li je program svečanog polaganja vijenaca ministar pripremao za Božić i Novu godinu? U slučaju da bude potrebno, kako kaže", priopćeno je večeras iz Ureda predsjednika RH vezano za program i organizaciju obilježavanja blagdana Svih Svetih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo