MILANOVIĆ ODGOVARA BRKIĆU I HDZ-U: / "SDP nikoga ne pokušava likvidirati, ni fizički ni politički"

Image
14.12.2015.
10:33
VOYO logo

Razlozi koje je SDP naveo izazvali su žestoke reakcije iz HDZ-a, od toga da je SDP protivnik reformi, preko toga da je Milanovićevoj vladi stalo samo do fotelja, pa sve do toga da Milanović pokušava "izvršiti puzajući državni udar".

Glavni tajnik HDZ-a Milijan Brkić, u nedjelju je na svome Facebooku oštro napao šefa SDP-a, kojeg naziva "briselski Zoka", te ga optužio da laže "o pokušajima likvidacije Mosta".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pročitajte što je na svome Fejsu odgovorio Milanović:

"Glavni odbor SDP Hrvatske je poslao vrlo jasnu poruku kojom se nikoga ne vrijeđa, nikoga pokušava likvidirati ni fizički ni politički, nego se želi nastaviti razgovor i formirati Hrvatski sabor. To je ponašanje jedne zrele i jake stranke u ovom trenutku najjače i najzrelije stranke koja želi dati svoj doprinos."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dobio sam još jednu podršku za mandatara, za osobu koja će formirati Vladu. Ta podrška je naravno šira od podrške SDP-a, ona je u ovom trenutku i to ponavljam cijelo vrijeme, relativno najveća i najjača i to je bilo jasno od same objave izbornih rezultata i to traje", napisao je Milanović uoči trećeg kruga konzultacija na Pantovčaku na koje su u 14 sati pozvane i njegova koalicija i Domoljubna koalicija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo