aktualac predsjednika / Milanović o Mariću, Tolušiću i namještanju ocjena: 'Nije mi antipatičan, to je velika stvar. Sin može pasti razred'

Image
Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL

Govori kako je Ana Hanžeković išla u tu gimnaziju i kako je to osveta loših učenika

7.7.2022.
19:53
Nikola Cutuk/PIXSELL
VOYO logo

Predsjednik Zoran Milanović dao je izjavu za medije.

Upitan oko odlaska Zdravka Marića kaže kako je otišao, kako je to njegovo pravo. Tvrdi kako ne zna razloge, ali zamjenit će ga. "Zadnje bezobrazne mjere radili smo mi, a Marić relativno korektno. Nažalost, ja imam malo i osobnoga, mene su njegovi suradnici proganjali jer sam uzeo kredit dok je on uzeo kredit u toj banci s duplo manjom kamatom nego ja, a ja ga još plaćam. On je otišao iz Vlade, zadržao je kredit, onda Most tražio da ode. Zbog toga se u politici gubi glava. Tadašnji šef ministar financija, njegov šef govorio mi je da sam pretplatio kredit što jesam", govori.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bio je srednji menadžer u Agrokoru, podsjeća pa tvrdi kako mu želi sve najbolje u životu te kako mu nije bio antipatičan. "To je velika stvar", kaže.

Image
SUSRET S TANJOM FAJON /

Milanović sa slovenskom ministricom razgovarao o eurozoni, schengenu i BiH

Image
SUSRET S TANJOM FAJON /

Milanović sa slovenskom ministricom razgovarao o eurozoni, schengenu i BiH

Upitan je li licemjerno otići sada kada je država u problemu, tvrdi kako se neće ništa promijeniti, kako će Primorac raditi isto. Autonomije po pitanju ulaska države u Eurozonu, tu se ništa ne može.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marić je uvijek radio u sustavu, u prvatnom sektoru nije radio nikad, ističe.

Što se tiče činjenice da nije bio član HDZ-a, a to sada nije ni novi ministar govori kako je jasno da se tamo nitko ne želi zadržati. "Mogao je Plenković mogao zadržati za sebe tu poziciju pa da bude sve", rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upitan oko uhićenja Tolušića kaže: "Još jedan. Ja sam bio premijer, DORH je bio isti, imao je bolje vodstvo, ali moj šef ureda je optužen za nešto prostor nevjerojano, radi dnevnica. Meni nitko nije nastradao od suradnika, nije bilo sumnji, optužnica. Ili smo se super prikrivali ili nismo krali. Ne znam kako ljudi spavaju", ističe.

Osvrnuo se na kraju na Hanza Mediju i priču o njegovoj supruzi i namještanju ocjena, govori kako je Ana Hanžeković išla u tu gimnaziju i kako je to osveta loših učenika. "Moj sin može pasti razred, samo neka javnost čuje što imam reć", ističe pa govori o navodnom namještanju od strane Hanžekovića jer mu je kći išla na produžnu. "Govorio je da će ju ispisati samo neka ju puste", zaključuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo