Milanović našao novu, mlađu glasnogovornicu

Odnose s javnošću u SDP-u od četvrtka vodi Ivana Grljak, umjesto dosadašnje glasnogovornice Gordane Grbić, priopćila je danas ta stranka. Gordana Grbić tu je dužnost obnašala tri godine.

4.3.2010.
14:24
VOYO logo

Gordana Grbić od ponedjeljka nije dolazila na posao u Kampu, službu za odnose s javnošću SDP-a. Njene dužnosti na sebe je preuzela Ivana Grljak, no stranka je tek danas i službeno objavila ovu promjenu.

Ivana Grljak je diplomirana politologinja, koja je do sada radila u Uredu SDP-a za odnose s javnošću te u Klubu zastupnika SDP-a u Hrvatskom saboru, priopćila je stranka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Različita su tumačenja tko je kime bio nezadovoljan, SDP Grbićkom ili obrnuto. Gordana Grbić nam je izjavila da je puno ranije dogovorila s predsjednikom stranke Zoranom Milanovićem, kako će s mjesta glasnogovornice otići kada on pronađe nekog mlađeg. Grbićka, naime, već godinama prima saborsku mirovinu, a u SDP-u je surađivala honorarno.

Ivanu Grljak tek treba upoznati, no čini se da nastavlja trend angažiranja atraktivnih glasnogovornica, nakon Ive Mije Erak, bivše glasnogovornice Milana Bandića i Martine Sokač Sarage Nadana Vidoševića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo