anketa za vijesti.hr / Milanović nadmoćan! Evo zašto je opet pobijedio u debati s Grabar-Kitarović: 'Bilo je ovo okrutno!'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Predsjednički kandidati su odgovarali na pitanja iz područja gospodarstva, unutarnje i vanjske politike

3.1.2020.
9:10
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Predsjednički kandidat Zoran Milanović i aktualna predsjednica Kolinda Grabar Kitarović imali su još jedno televizijsko sučeljavanje prije drugog kruga izbora koji se održava u nedjelju. Odgovarali su na pitanja iz područja gospodarstva, unutarnje i vanjske politike.

VEZANE VIJESTI:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, bilo je tu riječi i o demografiji, o tome kako vratiti ljude iz Irske, o Inicijativi tri mora, našim vojnicima u Afganistanu i još mnogo toga. Milanović je uspio održati smirenost kroz cijelu debatu, govorio je povezano i elokventno i sve to bez čitanja s papira. Grabar-Kitarović pak s druge strane, unatoč tome što je djelovala smireno, ipak je na momente djelovala uplašeno i nesigurno, neuvjerljivosti je pripomoglo i čitanje s papira. 

Na pitanje u našoj anketi "Tko je bio bolji u drugoj debati?" vas 2635 ili čak 80 posto odgovorilo je Zoran Milanović dok je glas aktualnoj predsjednici dalo vas 566 ili 17 posto, na ponuđene odgovore "ne znam" i "ne zanima me" odgovorilo je vas dva posto.

Izdvojili smo nekoliko zanimljivih komentara s naše Facebook straniceVijesti.hr:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tomislav: "Birtijaško prepucavanje za funkciju vrhovnog zapovjednika vojske koja nema aviona ima pet tenkova i brodove s kojima može ribu loviti, znači preostaje im hraniti jelene na Brijunima a mi neka plaćamo." 

Vesna: "Milanović! Čini mi se da je i on ostao zatečen(kao i ja) količinom bezočnih laži. Ona valjda stvarno misli kako smo mi savršeno glupi i da nismo pratili sto se događa u državi! Užas!!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nedeljko: "Ovdje je iz aviona vidljivo tko je obrazovaniji, načitaniji, mudriji i odrješitiji. Kolinda me razočarala, cinična, nedorečena, bez stava. Mislim da će je Zoki "pregaziti" barem 70-30."

Jana: "Već viđeno. Predsjednica je opet dominirala. Zoki joj nije ni do koljena."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivica: "Kolinda se pokazala kao pravi državnik. Milanović je naprosto loš, svadljiv i svoje je pokazao kad je vodio Vladu. Jedna od bitnih zadaća predsjedničke funkcije je vanjska politika a Milanović tu nikad neće moći parirati Kolindi."

Božo: "Kolinda je bila kao lutka na koncu A.Plenkovića. Dobila je grčeve od lažnog cerekanja. Milanović je ovaj put bio mudriji i staloženiji."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Božidar: "Bilo je ovo okrutno! Siguran sam da je i većina hdzovca, naravno, onih s inteligencijom višim od prosječne kišne gliste,shvatila da im je kandidatkinja izgubljena u vremenu i prostoru.."

Kata: "Bravo za predsjednicu"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo