MILANOVIĆ KOMENTIRAO KOLINDINO PISMO PUPOVCU: / 'Taman kada se sve smirilo, eto nje! Ona njemu prijeti...'

Image
12.9.2019.
13:55
VOYO logo

Jedan od predsjedničkih kandidata, Zoran Milanović, komentirao je pismo Kolinde Grabar-Kitarović upućeno predsjedniku SDSS-a Miloradu Popupovcu. No, prokomentirao je i druge aktualnosti hrvatske političke scene. Milanović je kazao kako se čini da se odnos Vlade i SDSS-a smirio i da slijedi nastavak rada. No, onda se pojavilo pismo koje je komentirao:

"I baš kad se smirilo, eto nje. Pupovac je rekao što je rekao, nekome je to normalno, nekome nije, a ona mu prijeti. Gledam te providne duple paseve između beogradske čaršije i njihovih prijatelja ovdje", komentirao je Milanović za N1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
PREDSJEDNICA PORUČILA PUPOVCU: /

'Pozorno vas pratim', podsjetila ga i na jedno pismo iz 2016. godine

Image
PREDSJEDNICA PORUČILA PUPOVCU: /

'Pozorno vas pratim', podsjetila ga i na jedno pismo iz 2016. godine

'Kitarović u dealu s Beogradom'

Predsjednički kandidat osvrnuo se i na nenajavljeni ulazak pripadnika Vojske Srbije u Hrvatsku. Kazao je da se "radi o 11 balavaca koji su zaustavljeni na granici, ali glavno da se o nečemu priča, to odgovara i Vulinu i Vučiću i Grabar-Kitarović, ali ne priča se o onome o čemu se treba pričati."

Image

"Ovo je borba za dušu Hrvatske, a ono što rade Kitarović i drugi u dealu s Beogradom s čaršijskim nacionalistima, koji su terorizirali ove prostore u proteklih sto godina, kad budem predsjednik, kad me izaberu, bit će normalnije", rekao je Milanović. Predsjednici je preporučio da pročita knjigu "Razmo u skitnji" koju je napisala spisateljica Astrid Lindgren, također autorica "Pipi Duge Čarape". "To nek' si pročita. Ima dosta simbolike oko političih skitanja", kazao je Milanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milanović o Plenkoviću: 'Rekao sam da je bolje za njega da šutim i ostat ću pri tome'

Novinari su Milanovića pitali u vezi izjave premijera Andreja Plenkovića koji za njega tvrdi da ima "kompleks poraza". Milanović je i tu bio britkog jezika.

"On nije predsjednički kandidat i mislim da nikad neće biti u poziciji da bude, jer ga ne mogu za ruku voditi. Ja sam mu rekao da je bolje za njega da šutim i ostat ću pri tome. Ako pobijedim, bit će mi najbolji suradnik, skupa s Bandićevim žetonima, jer ja ću biti predsjednik, a on premijer", rekao je Milanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo