Milanović: Kad sam ja rekao da mi je Bandić prijatelj?

'Kad sam ja rekao Bandiću da mi je prijatelj?

21.1.2010.
12:36
VOYO logo

Zoran Milanović u emisiji je govorio o stanju u stranci, susretu s oporbom te Ivi Josipoviću. Najzanimljivije je svakako bilo njegovo objašnjenje posljednjih događanja u stranci, kad je odlučeno da se raspuste tri zagrebačka ogranka stranke.

Naime, Milanoviću se u eter javio jedan slušatelj, inače član jednog od raspuštenih ogranaka SDP-a, koji je rekao kako su članovi "zbunjeni i uvrijeđeni", te da misle da se stvar mogla suptilnije riješiti, a ne raspustiti ogranke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi smo SDP-ovci, a ne bandićevci ili milanovićevci", rekao je slušatelj.

Milanović je, pak, rekao da je odluka bila proceduralna, te da je to prije svega politička odluka, jer je utvrđeno da su neki ogranci "pumpali članstvo preko svake mjere".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik SDP-a oštro se očitovao i o potezima i izjavama Željke Antunović, za koju je rekao da se posljednjih mjeseci "nije ponašala kao partner". Ona se, naime, usprotivila raspuštanju zagrebačkih "probandićevskih" organizacija, a Milanović joj je govoreći u emisiji zamjerio čak i to što npr. u Stankovićevoj emisiji Nedjeljom u 2 nije decidirano odgovorila tko će pobijediti na predsjedničkim izborima.

"Trebala je odlučno reći da će Ivo Josipović biti hrvatski predsjednik", rekao je Milanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Komentirajući svoje odnose s Milanom Bandićem, Milanović je rekao da je i on dva puta glasao za njega za lokalnim izborima, ali je demantirao voditeljičino pitanje da ga je ikad nazivao svojim prijateljem.

"Kad sam ja rekao Bandiću da mi je prijatelj? To je onda bilo kolokvijalno, kad nekom to kažeš iz pristojnosti", objasnio je Milanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prethodni članci:

arti-201001170196006 arti-201001170067006 arti-201001130111006

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo