iako prvotno pristali / Milanović i Plenković više neće zajedno u ring: 'Neka se sučeljavaju programi i timovi'

Zoran Milanović izjavio je da se trebaju sučeliti timovi i programi, a reagirao je i Andrej Plenković koji ne želi potvrditi ponovno sučeljavanje sa svojim glavnim izbornim rivalom

17.8.2016.
19:15
VOYO logo

Nakon prvog, i za sada jedinog sučeljavanja čelnika dvije najveće stranke, SDP-a i HDZ-a, čini se kako novih sučeljavanja Andreja Plenkovića i Zorana Milanovića neće biti.

Prvi je to još sinoć u Varaždinu najavio predsjednik SDP-a, koji smatra da se umjesto stranačkih lidera trebaju sučeliti timovi i programi. Danas je pojasnio svoj stav, a reagirao je i predsjednik HDZ koji ne želi potvrditi ponovno sučeljavanje sa svojim glavnim izbornim rivalom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napominjemo da je RTL još u srpnju pozvao Milanovića i Plenkovića na sučeljavanje u našem programu 4. rujna na što smo iz obje stranke dobili načelan pristanak. 

"Nisam bio toliko izričit. Mislim da je bitno da se deata preseli u onaj prostor supstanca i detalja. Mediji su tu zbog nas, zbog hrvatske javnosti. Ja sam svoje poruke poslao", rekao nam je šef SDP-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja sam kao novi predsjednik HDZ-a pokazao otvorenost i spremnost i prije početka kampanje da napravin jedan iskorak kojeg nisu napravili troje mojih predsjednika HDZ-a. To je bilo korisno za hrvatsku javnost. Spreman sam izložiti hrvatskoj javnosti sve ono iza čega stojimo", dodao je Plenković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo