'DOBIO PODATKE' / Milanović došao do naplatnih kućica, okrenuo se i odustao od odlaska u Čepin. Doznajemo o čemu se radi

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Predsjednik Milanović došao je do naplatnih kućica, okrenuo se i vratio natrag. Iz Ureda predsjednika poslali su nam objašnjenje zašto predsjednik neće sudjelovati na događaju

5.4.2024.
11:06
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Predsjednik Zoran Milanović trebao je danas sudjelovati na obilježavanju godišnjice osnutka Udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata 'Čepin' i u svečanom mimohodu do spomenika braniteljima Domovinskog rata gdje će položiti vijenac i zapaliti svijeću.

Ipak, kako doznajemo s terena, od svega toga neće biti ništa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik Milanović došao je do naplatnih kućica, okrenuo se i vratio natrag. Iz Ureda predsjednika poslali su nam objašnjenje zašto predsjednik neće sudjelovati na događaju:

"Uoči dolaska na događanje u Čepinu, predsjednik Republike je od nadležnih institucija dobio informacije i podatke o organizatoru događanja, a koji mu ranije nisu bili poznati ni dostupni. Na temelju dobivenih i provjerenih informacija odlučio je otkazati svoj dolazak na spomenuto događanje", poručili su za Danas.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Na Plitvicama 'dvije Hrvatske', Milanović nije štedio nikoga: 'To je državni udar'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo