MIHANOVIĆ PROZVAO PULJKA UOČI DRUGOG KRUGA: / 'On i njegove kolege prevarili su svoju stranku'

Image
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell

'30 godina sam poduzetnik, nikome nisam ostao dužan, uspješan sam', kaže Mihanović

20.5.2021.
15:29
Ivo Čagalj/Pixsell
VOYO logo

Kandidat HDZ-a za gradonačelnika Splita, Vice Mihanović, otkrio je novosti oko kampanje za drugi krug lokalnih izbora.

"Ići ćemo i dalje, nastojat ćemo voditi pozitivnu kampanju. Nikome nismo kazali grubu riječ. Čujem da je Puljak prozvao moje kolege da su varalice. Mislim da je to ružno i da će mijenjati tijek ove kampanje. Ako ćemo pričati u tom tonu, mogu kazati da su Puljak i njegove kolege prevarili svoju stranku pa dalje. Nisu dosljedni i dovoljno je vidjeti što o njima pišu dojučerašnje kolege", kazao je za N1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Image
MIHANOVIĆ PRIHVATIO PULJKOV IZAZOV: /

'Može sučeljavanje, pozivam ga da sa sobom povede i Ivoševića'

Image
MIHANOVIĆ PRIHVATIO PULJKOV IZAZOV: /

'Može sučeljavanje, pozivam ga da sa sobom povede i Ivoševića'

"O koalicijama ćemo razgovarati nakon izbora. Time ću se baviti nakon što postanem gradonačelnik. Najjača smo snaga u Gradskom vijeću. Smatram da imamo najbolju pregovaračku poziciju za složiti većinu", govori.

'Imam dovoljno posla u Splitu'

Bivši gradonačelnik poručio mu je da ne ide s Kerumom, a Mihanović kaže: "Andro je slobodan čovjek, on može govoriti što hoće. Zašto bi Andri branili da govori? Radit ću kako ja mislim da je najbolje."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje zašto treba odabrati njega, a ne Puljka, kaže: "30 godina sam poduzetnik, nikome nisam ostao dužan, uspješan sam… Sad je trenutak da sav svoj potencijal preslikam na grad. Zabrinjava me činjenica da Puljak govori da će očistiti grad, a sad mu se supruga žali da ne može očistiti ispred kuće, ošišati živicu. Ja sam svoj prag počistio. Mislim da sam onaj koji okuplja ljude. Nisam taj koji se svađa ni s Vladom ni s premijerom. Imam odličan odnos i nastavit ću i dalje. To je u mom habitusu", kaže.

Komentirao je i situaciju u Zagrebu. "Imam dovoljno posla u Splitu i nemam potrebu gledati prema Zagrebu. Ovo je zadnja razina mog političkog djelovanja. Imam dovoljno posla u životu. Uhvatio sam se ovoga da pomognem Splitu. Zanima me samo Split i nemam vremena gledati prema Zagrebu", kaže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike