PARALIZIRANI LJUBAVNIK / Michael J. Fox u 'Vatrenim dečkima'

Image
Foto: RTL

Neustrašivi i neuništivi Tommy Gavin i njegova ekipa neumornih kolega vatrogasaca u petoj sezoni serije 'Vatreni dečki' ugostili su tim iznimnih gostujućih glumaca koje predvodi legendarni Michael J. Fox!

10.11.2011.
16:33
RTL
VOYO logo

Nova sezona o otkačenim dogodovštinama njujorških vatrogasaca upotpunjena je novim, još zanimljivijim likovima koji će svakako unijeti turbulencije u njihove smirene živote. U seriju se nakon tri sezone vraća Milena Govich (Zakon i red, Frikovi, Grad uragana) kako bi  oživjela ulogu prostitutke Candy koja je izašla iz zatvora nakon služenja kazne za lažno predstavljanje i krađu novaca od svojih lakovjernih klijenata, među kojima je bio i poručnik Kenneth Lou Shea.

U ovoj sezoni Candy, odnosno pravim imenom Barbara, pokaje se za svoje grijehe i uda se za Loua nakon što dozna da je naslijedila brdo love. No, zabava tek počinje kada Lou dozna da i floridska policija traži Candy/Barbaru zbog prijevare i pronevjere novaca, pa je odluči sam preveslati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim nje, u seriju se vraća i Michael Zegen (Boardwalk Empire) kao Damien, Sheilin i Jimmyjev sin koji je završio školu za vatrogasca i postaje slijedeći novak Tommyjeve postaje, dok se glumice Maura Tierney (Hitna služba, Roditelji i djeca), koja će utjeloviti lik tajnovite žene s još tajnovitijim metalnim koferom kojeg su momci spasili od požara, i Karina Lombard (CSI: NY, The L Word, The 4400…), koja će glumiti novinarku Geneviéve, pojavljuju po prvi put u seriji.

No, najznačajniji gost ove sezone svakako je Michael J. Fox, poznat kao Alex P. Keaton iz serije "Obiteljske veze" i Marty McFly iz triologije "Povratak u budućnost". Fox će ove sezone začiniti ionako već sočan Tommyjev život tako što će glumiti Dwighta, novog čovjeka u životu njegove bivše žene i najveće ljubavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, Tommy bi se lako riješio novog Janetinog frajera da taj nije paraplegičar! Fox je u jednom intervjuu dao najbolji komentar na svoju ulogu u "Vatrenim dečkima":

"Ovo je dokaz koliko su jadni ti luđaci koji su me zaposlili da glumim paraliziranom ljubavnika", aludirajući na svog dugogodišnjeg prijatelja i producenta Denisa Learyja koji ga je zamolio da glumi mrzovoljnog drogeraša i invalida u svega pet epizoda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Znajući da zbog Parkinsonove bolesti Fox ne može dugo stajati, Leary i kolega producent Peter Tolan osmislili su jedinstven lik koji će na inteligentan način ići pijancu Tommyju na žive, bez fizičkog nasrtanja i galame.

Michael J. Fox je 2010. za ulogu Dwighta u "Vatrenim dečkima" dobio nagradu Emmy u kategoriji najboljeg gostujućeg glumca, a kako se u njoj snašao gledatelji će moći provjeriti u novim epizodama serije koja se prikazuje od ponedjeljka do četvrtka u 22.30 sati na RTL2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo