jači grmljavinski pljuskovi / Meteorologinja RTL-a najavila kada bi mogla pasti ozbiljnija kiša

Do kraja tjedna, a ujedno i do kraja mjeseca ostaje iznadprosječno toplo, temperature između 15 i 17, a prevladavat će suho vrijeme

27.2.2024.
21:11
VOYO logo

Na vrijeme od sutra pa sljedećih nekoliko dana utjecat će blizina ciklone s centrom iznad Tirenskog mora donoseći najviše oblaka i kiše Jadranu i područjima uz Jadran, a njeno približavanje uzrok je i jakom do olujnom jugu, prognoza je RTL-ove Ane Bago Tomac.

Sutra ujutro u cijeloj zemlji promjenjivo oblačno i uglavnom suho. U unutrašnjosti će jutro biti i malo toplije nego proteklih dana - temperature između 4 i najviše 8 stupnjeva. Na Jadranu od 9 do 13, vjetrovito i pretežno oblačno. U nastavku dana neće se previše toga mijenjati - ostat će promjenjivo oblačno uz dulja sunčana razdoblja, suho te i dalje iznadprosječno toplo. I na istoku zemlje slično - izmjenjivat će se sunčana i oblačna razdoblja i bit će suho i toplo uz temperaturu oko 18 stupnjeva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
HLADNIJI PRODOR? /

Snijeg u ožujku? Susjedi ga najavljuju, a meteorolog RTL-a ima prognozu za Hrvatsku

Image
HLADNIJI PRODOR? /

Snijeg u ožujku? Susjedi ga najavljuju, a meteorolog RTL-a ima prognozu za Hrvatsku

Više sunčanog vremena sutra će imati i Dalmacija, ali i dalje ostaje vjetrovito zbog jakog do olujnog juga koje će puhati i sutra cijeli dan. Na sjevernom dijelu jugo će krajem dana oslabjeti i zapuhat će umjerena bura. Ovdje tijekom dana promjenjivo, uz povremeno više oblaka, može pasti i malo kiše, a isto vrijedi i za gorski dio zemlje.

Ozbiljnija kiša u ponedjeljak

Do kraja tjedna, a ujedno i do kraja mjeseca ostaje iznadprosječno toplo, temperature između 15 i 17, a prevladavat će suho vrijeme. Najveće šanse za kakav kratkotrajni pljusak ili malo kiše su u petak, a ozbiljnija kiša kako sada izgleda tek u ponedjeljak!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Jadranu kišovitije nego u unutrašnjosti, osobito u četvrtak kad su mogući i jači grmljavinski pljuskovi. Kratkotrajno će zapuhati bura - ne prejaka, a onda opet jugo, povremena kiša i promjenjivo do daljnjeg! Gledajući temperature, i dalje u cijeloj zemlji iznadprosječno toplo, promjenjivo oblačno, a na Jadranu vjetrovito i dosta kišovito!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo