pronašli mu novi dom / Metalci mekog srca: Slayer spasili mačića beskućnika

Image
Foto: Facebook

Slayerov gitarist Kerry King i još neki članovi ekipe bili su na večeri u restoranu u Indianapolisu "St. Elmo's Steak House". Nakon izlaska iz restorana pomoćnica menadžera turneje Jess Cortese na ulici je vidjela beskućnika koji je nudio mačića za jedan dolar.

9.12.2014.
12:38
Facebook
VOYO logo

Metal ikone Slayer i članovi njihove pratnje na turnejama nedavno su prije nastupa u Indianapolisu spasili mačića beskućnika te mu nedugo zatim pronašli novi dom, prenosi Consequence of Sound.

Slayerov gitarist KerryKing i još neki članovi ekipe bili su na večeri u restoranu u Indianapolisu "St. Elmo's Steak House". Nakon izlaska iz restorana pomoćnica menadžera turneje JessCortese na ulici je vidjela beskućnika koji je nudio mačića za jedan dolar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mačić se očito smrzavao pa ga je Jess uzela, a mačić je s njom spavao u krevetu u autobusu. Zajedno su se družili i tijekom bendovog nastupa idući dan. Jedan iz prateće ekipe benda na turnejama znao je nekoga tko je želio mačića, stoga je mačić udomljen", stoji u priopćenju Slayerove glasnogovornice.

Mačić je nazvan Gypsy.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slayer se trenutno nalaze na turneji po SAD-u s bendovima Suicidal Tendencies i Exodus. Završavaju svoj dvanaesti po redu studijski album. Još neimenovani album bit će debitantski u izdavačkoj kući "Nuclear Blast Records" i prvi od smrti osnivača grupe Slayer Jeffa Hannemana koji je prošle godine umro od zatajenja jetre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo