Mesić ne miruje - traži s kim će na izbore

Bivši predsjednik Stjepan Mesić svako malo u javnosti daje do znanja kako mu se ne povlači iz političke arene, te je tako do sada već razgovarao s Cuccurinom, Kregarom i Ljubom Jurčićem.

7.9.2011.
0:01
VOYO logo

Svojom pisanom izjavom Stjepan Mesić je ponovno pokazao da se s političkih margina opet želi naći u središtu zbivanja.

''Protiv mene se sustavno vodi kampanja kako bi me se degradiralo jer se neki boje da se ne bih uključio u aktivnu politiku'', poručio je Mesić i opet dao naslutiti kako bi se i u 77. godini mogao otisnuti u još jednu političku utrku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izbori su uskoro i ono što je već sada poznato jest da je bivši predsjednik kontaktirao i s Pliniom Cuccurinom i s Josipom Kregarom, a spominjalo ga se i u kombinacijama s Ljubom Jurčićem, čija je Hrvatska ekonomska inicijativa već dogovorila koaliciju s blokom Umirovljenici zajedno.

Međutim, nositelj svih lista te koalicije Jurčić uvjerava kako Mesić njegovu opciju može javno podržati, ali kako u ''operativi'' nema mjesta za bivšeg predsjednika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Predsjednik države došao je do vrha i sigurno se ne bi vraćao u operativnu politiku na mjesto koje je ispod njegove razine. Ali mi stalno razgovaramo i moguće je da će me javno podržati'', rekao je Jurčić.

Vezani članak:

arti-201108310543006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo