MELANKOLIČNA OBJAVA JADRANKE KOSOR O PUNJENOJ PAPRICI: / 'Sama i napuštena od svih. I nju će ljubav uništiti'

Image
Foto: Twitter/Jadranka Kosor

Jadranka Kosor objavila je kratak komentar o posljednjoj punjenoj paprici

1.10.2018.
15:24
Twitter/Jadranka Kosor
VOYO logo

Čini se kako je bivša premijerka Jadranka Kosor danas bila raspoložena u egzistencijalno-poetskom duhu, pa je na Twitteru uz fotografiju punjene paprike u crvenom sosu objavila kratku poruku "Sama i napuštena od svih. I nju će ljubav uništiti".

Što je bila psihološka motivacija za ovakav egzistencijalni komentar u maniri kineskih izreka, teško je reći. Možemo samo nagađati o čemu je gospođa Kosor razmišljala dok gledala u posljednju punjenu papriku, usamljenu u crvenom sosu. Je li ova posljednja paprika poput Proustova čarobnog kolačića pokrenula lavinu sjećanja?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Današnjikomentar o posljednjoj punjenoj paprici ostavlja gorko-sladak dojam. Ljubav prema jednom od omiljenih jela koja ga u konačnici uništava. Teško je ne zapitati se je li u trenutku dok je promatrala ovu posljednju preživjelu papriku, asocijacijom razmišljala o romantičnom odnosu s bivšom ljubavi HDZ-om. Sada, kada je izvan politike i daleko od pozicija moći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upoznala Jadranku kad se pokvario avion

Jednu pratiteljicu gospođe Kosor i poznanicu posljednja je paprika podsjetila na trenutak kada su se upoznale.

"Ovako ste i Vi stajali sami i u sosu u Marseju 2011/12. kad smo se upoznale Vaš avion se pokvario, a trebalo je da stignete u Brisel da potpišete važna dokumenta...", napisala je korisnica iz Beograda pod psudonimom "sjaoming".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo