OTKRIVENI IDENTITETI ŽRTAVA / Majka petero djece, djevojka (18) i otac trojice sinova među stradalima kod Slavonskog Broda : 'Ah, tata, bol je jako velika!'

Image
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL

Među poginulima je i 37-godišnja majka petero djece, koja je putovala iz Njemačke za Kosovo

26.7.2021.
18:22
Ivica Galovic/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska i Kosovo i dalje su u šoku nakon strašne prometne nesreće koja se dogodila jučer na autocesti A3, a u kojoj je poginulo 10 osoba.

Među poginulima je i Alinda Iprijaj, 37-godišnja majka petero djece, koja je putovala iz Njemačke za Kosovo. S njom je išlo i četvero od pet njezine djece, a svi su prošli bez ozljeda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Radio sam 10 godina u Rijeci, a još prije 30 godina sam otišao u Njemačku. Ja sam se vratio na Kosovo, a djeca, Alinda i još dva sina su mi ostala u Stuttgartu. Ona je tamo radila kao medicinska sestra. Išla je kod nas na godišnji odmor. Razmišljali su da idu avionom do Prištine, ali su se ipak odlučili na autobus, da im bude jeftinije. Tragedija je to velika za nas",rekao je njezin otac, a prenosi Index.

Sin se emotivnom porukom oprostio od oca

Među stradalima je i vozač autobusa 46-godišnji Naser Sylmetaj, otac trojice sinova. Od njega se dirljivom porukom još jučer na Facebooku oprostio njegov sin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ah, tata, bol je jako velika, tuga je jako velika. Onog dana kada sam te otpratio do autobusa, zagrlio sam te, ali premalo. Bog ti dao raj", napisao je.

Image
SHRVANI SIN POGINULOG VOZAČA /

'Tata, bol je jako velika. Kad sam te otpratio do autobusa, zagrlio sam te, ali premalo'

Image
SHRVANI SIN POGINULOG VOZAČA /

'Tata, bol je jako velika. Kad sam te otpratio do autobusa, zagrlio sam te, ali premalo'

Poginuo je i Sevdail Rrustemi, koji je putovao s ženom i dvojicom mladih sinova, a koji su preživjeli nesreću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poginula i djevojka

Među žrtvama je i 18-godišnja Anjez Bellanica, javlja portal sinjali.com, a njezina sestra je na Facebooku objavila dirljivu poruku.

"Ne mogu vjerovati da više nemam sestru. Jesi li mnogo patila? Anjez, što s našim planovima za budućnost, kako da živim bez tebe? Znaš da bez tebe ne mogu živjeti niti jedan dan. Ti si moja duša. Počivaj u miru, anđele", napisala je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo