MEĐU MAFIJAŠIMA KOJI SU PALI U VELIKOJ POLICIJSKOJ AKCIJI JE I PREDSJEDNIK UNIJE ROMA HRVATSKE: / Vlasnik je vrtića u Zagrebu

Image

Široj javnosti Seferović je postao poznat kada mu je 2016. u dvorište kuće u Kozari boku bačena ručna bomba

27.11.2019.
14:14
VOYO logo

Velika akcija policije i državnog odvjetništva jutros je rezultirala uhićenjima diljem države. Podsjetimo, uhićeni su pripadnici dvije kriminalne grupe koji su, kako govore prve neslužbene informacije, pribavljali podatke i krivotvorili dokumente za mafijaške klanove iz Crne Gore i Srbije. Uhićen je i mozak te grupe, a prve vijesti govorile su da je priveden na području Kozari boka.

Image
Image

02.08.2016., Zagreb - Romska zajednica, Kozari bok. Nusret Seferovic; predsjednik Vijeca romskih udruga Hrvatske. Photo: Zarko Basic/PIXSELL

Kako je policija potvrdila za Vijesti.hr., riječ je o Nusretu Seferoviću koji je osumnjičen kao vođa grupe pa je policija u sklopu te akcije pretražila njegovu kuću. Široj javnosti Seferović je postao poznat kada mu je 2016. u dvorište kuće u Kozari boku bačena ručna bomba. Inače, on je predsjednik Unije Roma Hrvatske te je vlasnik dječjeg vrtića za romsku djecu u Kozari boku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema neslužbenim informacijama, u akciji je privedeno više policijskih službenika, a među njima je i Senka Staroveški, i službenica za odnose s javnošću Karlovačke policije.

Image
Foto: Kristina Štedul Fabac/Pixsell
Image
Foto: Kristina Štedul Fabac/Pixsell

Policija i USKOK o akciji se još nisu službeno oglasili, no oglasio se ministar unutarnjih poslova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja čestitam policiji na odlično obavljenom poslu, koliko sam informiran ima i ljudi koji su dio policijskog sustava među uhićenima, ali to je samo potvrda dosljednosti naše politike čišćenja vlastitih redova", poručio je ministar Davor Božinović.

Image
POLICIJSKA AKCIJA DILJEM HRVATSKE: /

Razbijanje bande koja je surađivala s nekima od najopakijih mafijaša Europe

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo