'Halo, Fred, ovdje papa Franjo' / Matić i dalje tvrdi da je šator u Savskoj HDZ-ovo maslo: 'U njima je sada samo Tuđmanova bista'

Image
Foto: Robert Anic/PIXSELL

'U kampanji je prosvjednicima obećavano svašta, a što su od toga dobili? Njima treba 500 dana da shvate, ali ipak shvate. U šatoru više nema nikoga osim biste Franje Tuđmana', poručio je Matić

8.3.2016.
16:57
Robert Anic/PIXSELL
VOYO logo

Bivši ministar branitelja Predrag Matić je i dalje stava kako je šator ispred ministarstva branitelja u Savskoj 66. HDZ-ovo maslo.

Upitan kako će se razriješiti situacija s prosvjednicima u Savskoj, Matić je poručio - "isto kako je i počela, telefonskim pozivom".

"Riješit će se kada dođe onaj koji ih je tu i postavio. To se telefonskim pozivom može riješiti. Zna se tko upravlja cijelom pričom. Kad je bila ona svinjarija na Markovom trgu, zna se da su u kafiću zajedno sjedili Klemm, Brkić i ekipa. Sve je to izrežirano.

"U kampanji je prosvjednicima obećavano svašta, a što su od toga dobili? Njima treba 500 dana da shvate, ali ipak shvate. U šatoru više nema nikoga osim biste Franje Tuđmana", rekao je Matić za N1.

Dodao je i kako praktički nema šanse da se ikad više vrati u ministarstvo branitelja, osim u jednom slučaju.

"Mogu se vratiti samo na jedan poziv - "Halo, Fred, ovdje papa Franjo", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo