FILMSKO HVATANJE KRADLJIVCA / Mateji ukrali auto, proklela kradljivca s 'dabogda ti Jarak iz dvorišta radio reportažu'. A onda je uslijedio obrat!

Image
Foto: Mateja Šnajdar/Facebook

Mateja je uzela stvar u svoje ruke, objavila krađu na društvenim mrežama. Netko je vidio njezinu objavu, a potom i automobil a najveća pomoć je nepoznati 'superheroj'

27.10.2023.
17:20
Mateja Šnajdar/Facebook
VOYO logo

Mateji Šnajdar s parkinga je tijekom noći prije gotovo mjesec dana ukraden automobil. Fotografiju automobila objavila je na Facebooku 28. rujna, a sinoć je objavila još jednu fotografiju, ali ovoga puta u zagrljaju sa svojim omiljenim limenim ljubimcem.

Sve je započelo ovako: "Tako se probudiš i kreneš na posao, a nje nema, ukrali su je pred kućom... Neopisivo glup i bespomoćan osjećaj." Njen je najdraži auto tada ukraden, a tvrdi da baš tog modela ima možda tri auta u cijelom Zagrebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako ju negdje vidite (i dalje si odbijam priznati da ju već jamačno u nekoj garaži rastavljaju na dijelove) - javite", zavapila je u objavi 28. rujna. "Dabogda ti Andrija Jarak iz dvorišta radio reportažu", mnogi su Mateju tješili u komentarima. "Držim fige da ga pronađu u komadu." I sinoć joj je auto vraćen - u komadu. Mateja je pronalaznika nazvala 'superherojem u stvarnom životu'. Čovjek koji ju ne poznaje ipak se sjetio priče.

"Ljudi... Auto je pronađen. Netko (znamo tko), ga je primijetio na cesti i pratio i to daleko i dugo i nazvao policiju i doslovce ulovio s njima lopove i auto. Jednom riječju - Faceom riješili slučaj", napisala je u sinoćnjoj objavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najavila je da će uskoro upoznati svog superheroja. "Hvala svima beskrajno na dijeljenju objave, upalilo je. Superheroj i ja ćemo se sada upoznati i skupa to proslaviti."

POGLEDAJTE VIDEO: Ovo je najpoznatiji hrvatski reporter. Osoba kojoj vjerujete. On je Andrija Jarak i ovo je njegov true crime serijal

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo