MATE RIMAC IMA NOVE PLANOVE? / 'Super mi je raditi i živjeti u Zagrebu i Svetoj Nedelji, ali zime i jeseni su jako sive i pomalo depresivne'

Image

O svojim budućim planovima Rimac je izvijestio javnost na Faceboooku te rekao kako mu je odlično raditi i živjeti u Zagrebu, Samoboru i Svetoj Nedelji,

21.12.2020.
11:31
VOYO logo

Mladi uspješni poduzetnik i vlasnik firme Rimac Automobili, Mate Rimac, čini se planira širenje na Dalmaciju. Točnije, privlače ga otoci i područje oko Splita.

O svojim budućim planovima izvijestio je javnost na Faceboooku te rekao kako mu je odlično raditi i živjeti u Zagrebu, Samoboru i Svetoj Nedelji, ali da su tamo zime i jeseni sive i pomalo depresivne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U Splitu već imamo ured s 30-ak inženjera. Nadam se da će snažno rasti u idućim godinama. San mi je jednog dana imati veću lokaciju u Dalmaciji (na otocima ili oko Splita) pa da timovi mogu, zajedno sa svojim obiteljima, na duži rok raditi iz ovakvog okruženja. Mislim da je kvaliteta života koju Dalmacija može pružiti na sasvim drugoj razini od Zagreba", napisao je Mate Rimac na Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo