NOVI ANGAŽMAN / Massimo snimio naslovnu pjesmu za 'Tajne'

Dok već tjednima vlada nacionalnom top ljestvicom, Massimo se bacio u novi projekt. Baš njegova pjesma naslovna je nove RTL-ove dramske serije "Tajne", i ako je suditi po svemu što je dosada napravio - i ona će postati hit!

2.9.2013.
18:26
VOYO logo

Nova dramska serija "Tajne" nije okupila samo zavidnu glumačku već i glazbenu ekipu, a u njoj se, u ulozi izvođača naslovne pjesme, našao i Massimo koji u posljednje vrijeme niže hit za hitom.

Glazbenik ne sumnja u uspjeh svog najnovijeg singla "Vrijeme" koji bi se, sudeći prema još jednoj uspješnoj suradnji Massima i Pegija Martinjaka, mogao pridružiti nizu njegovih velikih hitova.

A Massimo na snimanju spota za pjesmu "Vrijeme" nije skrivao znatiželju i interes prema novoj dramskoj seriji RTL-a.

Spot je sniman na lokaciji gdje će se odvijati radnja serije "Tajne", a simboličan naziv serije potaknuo je glazbenika na razmišljanje.

Massimo je do sad bio vrlo iskren prema medijima kad je u pitanju njegov privatni život, no ipak, pod dojmom tajnovitog okruženja seta, otkrio nam je ponešto što, kaže, njegovi fanovi možda i ne znaju.

Događaj koji je promijenio njegov život Massimo je otkrio upravo na snimanju spota za naslovnu pjesmu serije koja će razotkriti još mnogo drugih zapleta i intriga, stoga je ne propustite uskoro na RTL Televiziji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo