Markica Andričić i njegova obitelj trebaju vašu pomoć

Markica Andričić, 29-godišnji mladić boluje od cerebralne paralize i mentalne retardacije. Njegova majka mora biti kraj njega 24 sata dnevno.

11.9.2012.
12:19
VOYO logo

Zagrepčanki Anđelki Keleković i njezinoj djeci treba pomoć. Njezin sin Markica Andričić zbog bolesti je prikovan za krevet. Dvije njezine kćerke, stare 17 i 9 godina su zdrave, ali s Anđelkinim primanjima nešto višim od dvije tisuće kuna mjesečno obitelj naprosto ne može izaći na kraj.

"Što da vam kažem, nikad mi u životu nije bilo teže. S djetetom sam non stop na Rebru. Otvaraju mu se rane po tijelu. Na temelju dječjeg doplatka i socijalne pomoći, koju sam zadnji put dobila u lipnju, imamo primanja nešto veća od dvije tisuće kuna. Zadužila sam se da bih sina mogla voditi na liječenje. Ljudi mi dolaze na vrata, traže da vratim novac, a ja nemam otkud", ispričala je Anđelka za Novi list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Govoreći, često se zagrcne u plaču. Svaka pomoć bi joj dobrodošla, a ponajprije financijska. Pomoć u hrani, odjeći, školskom priboru također je potrebna. Anđelka ne vidi drugog načina da pomogne sebi i djeci, nego zove medijske redakcije i traži pomoć dobrih ljudi.

"Trebala bih sa sinom krenuti na medicinske vježbe. Otkazuju mu mišići, ne može sam jesti. Po noći ga svakih dva sata okrenem radi rana. Jedna zacijeli, druga se otvori i stalno tako. Trebam i lijekove. Neki su na listi HZZO-a, a neki nisu. Moram ih plaćati. Uistinu ne znam što da radim. Liječnici su mi govorili da će mi sin uspjeti stati na štake, ali od toga nije bilo ništa. Moja obitelj propada. Pomozite nam", poziva Anđelka Keleković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za svog sina treba i drveni bolesnički krevet, sličan kinderbetu, koji košta sedam tisuća kuna.

Pomozite!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Markica Andričić Zagrebačka banka: Tekući račun broj 3237802475 IBAN broj: HR1023600003237802475 Broj mobitela Anđelke Keleković: 098 9245388

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo