Stiže Božja kazna / Marina otkrila svoj najveći grijeh iz mladosti!

Image
Foto: RTL

Nikola od Jerka saznaje da su mu Petrići na tragu te bi mogli otkriti njegov pravi identitet! Marina odluči otići ocu na grob, uvjerena da je sve što joj se događa Božja kazna zbog grijeha iz mladosti.

27.11.2013.
11:56
RTL
VOYO logo

U večerašnjoj epizodi dramske serije "Tajne", Barbara uspije uvjeriti Sebastijana da dijete nije njegovo. Nakon što svjedoči burnoj svađi između Brigite, Ivana i Roberta, odlučuje se na pobačaj.

Za to vrijeme nesretna Marina uvjerava Nikolu da mora ostati uz Barbaru i svoje dijete. Odbije ga od sebe i potjera iako joj se srce slama zbog prekida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nikola od Jerka saznaje da su mu Petrići na tragu te bi mogli otkriti njegov pravi identitet! Načelnik je jedina osoba koja bi ga mogla izdati.

U želji da dokaže Brigiti svoju sposobnost, Robert preuzima brigu oko računa i nudi Petrićima svoju suradnju vezanu uz poslove u krčmi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U međuvremenu Marina odluči otići ocu na grob, uvjerena da je sve što joj se događa Božja kazna zbog grijeha iz mladosti. Na groblju susreće Ladu i konačno joj priznaje svoj najveći grijeh iz mladosti. Što će Marina otkriti Ladi, ne propustite pogledati večeras od 20.00 sati na RTL Televiziji!

Više novosti o seriji možete pratiti i na službenoj Facebook stranici: https://www.facebook.com/RTL.tajne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo