BEZ DLAKE NA JEZIKU / Vratila se Mostova 'bombarderka' i odmah nabrojila sve Plenkovićeve grijehe: 'Sva ta priča tek je jedan dio njegove kuhinje'

Image
Foto: Pixsell/ Patrik Macek

Marija Selak Raspudić sasula je paljbu po premijeru

27.1.2023.
13:48
Pixsell/ Patrik Macek
VOYO logo

Saborska zastupnica Marija Selak Raspudić nedavno je prekinula porodiljni dopust i vratila se na posao. I odmah je žestoko krenula. Kako kaže, Zakon o pomorskom dobru bio je neposredni povod da se s dopusta ranije vrati.

Image
POGODILA U SRIDU /

Jadranka Kosor prokazala Plenkovića i HDZ, potpuno ih ogolila u samo tri rečenice: 'Licemjerno'

Image
POGODILA U SRIDU /

Jadranka Kosor prokazala Plenkovića i HDZ, potpuno ih ogolila u samo tri rečenice: 'Licemjerno'

"Građani su se sami aktivirali za inicijativu protiv ovog zakona, a oporba im je za razliku od vladajućih otvorila vrata Sabora. Ne smatram se herojem i ne bih svoj povratak patetizirala kao da spašavam pomorsko dobro. Budući da Plenković spina da se oporba ovdje prosula, manipulirala i da nije uspjela u svojim namjerama, dokazali smo da je suprotno, imamo ministra koji je reterirao i sam priznao da mora pojasniti neke odredbe zakona čime se vidi da je ujedinjena oporba bila uspješna, ali tu ne treba stati”, rekla je te dodala: “Sama priča oko plaže je bitna, ali to je dimna zavjesa ispod koje je još niz štetnijih zakonskih odredbi koje se tiču koncesija, potkoncesija i založnog prava”, izjavila je za N1 i progovorila o parlamentarnim izborima, koji se predviđaju čak ove jeseni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Most je spreman za izbore, sigurno ćemo se testirati na izborima da vidimo svoju snagu. Vjerujem da u mom klubu ima više njih koji mogu parirati Plenkoviću. Spin da nitko ne može parirati njemu smatram smiješnim. Tko uistinu može biti gori premijer? Je li se dogodila obnova, jesmo li uveli euro u najvećoj inflaciji, jesmo li imali najveći broj umrlih za vrijeme covida? Mislim da Andreja Plenkovića jedino veseli tko će s europskog vrha popiti kavu s njim. Sva priča da ne postoji oporba, tek je jedan dio Plenkovićeve kuhinje”, rekla je.

“Da biste bili dobar lider”, kaže Selak Raspudić, “morate vjerovati da to možete, SDP se sam dovodi u tu poziciju da javno moljaka Možemo da im se pridruže i strahuju da će propasti ako im se nitko ne pridruži. Ne vidim da SDP može preuzeti ulogu opozicijskih lidera”, poručila je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo