građani moraju znati / Maras na Facebooku poručio Petrovu: 'Božo zapamti, oteto prokleto'

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Gordan Maras na Facebooku je napao Božu Petrova i Most, kojem je poručio kako je 'oteto, prokleto'

23.12.2015.
14:57
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Nakon što je i danas šef SDP-a pozvao Most da kažu tko je vršio pritisak i na koga, još uvijek aktualni ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras na Facebooku se kritički osvrnuo na jučerašnja i današnja zbivanja. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Izbori ne smiju biti ukradeni, birači moraju znati za što glasaju. Birači u Hrvatskoj, a posebno MOST nezavisnih lista nisu glasali da Karamarko na ovaj način uđe u vladu. Ovako kako je sada ispada da je Stipe Petrina bio u pravu", napisao je.

"Birači također moraju znati tko je na koga vršio pritisak. Pitaju se tko je na Božo Petrov vršio pritisak da bez ijednog razloga otrči HDZ-u? Svi smo mu se htjeli potpisati u ponedjeljak da bude mandatar, a on to nije htio. Sve smo dogovorili, a on se predomislio. Zbog čega? Građani to moraju znati. Zbog čega svi imaju dojam da je Karamarko sve to unaprijed znao? Želimo li europsku državu ili povratak u mrak? Božo zapamti, oteto prokleto. Ne moram više nikad biti ministar niti zastupnik, ali protiv nepravde, netransparentnosti i crnila ću se uvijek boriti. Za Hrvatsku i njezine građane", zaključio je Maras na Facebooku. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo