MAMIĆ NA FEJSU OBJAVIO FOTOGRAFIJE RANE: / 'Hvala svima na podršci, zbog vas ću se truditi vratiti što prije, još bolji i jači'

Image
Foto: Foto: Facebook Zdravko Mamić

Nakon što ga je netko u Tomislavgradu prošloga tjedna propucao u nogu, Dinamov savjetnik Zdravko Mamić na svom je Facebook profilu objavio fotografije rane.

30.8.2017.
15:14
Foto: Facebook Zdravko Mamić
VOYO logo

Na Facebooku se Mamić zahvalio svima koji su mu pomogli nakon ranjavanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napisao je da je dirnut mnogobrojnim porukama podrške koje svakodnevno prima, a posebno je zahvalio supruzi i svojoj obitelji te istaknuo da je njegova supruga u vrijeme pokušaja ubojstva bila samo pola metra udaljena od njega.

'Htio bih iskreno zahvaliti medicinskom osoblju bolnice u Tomislavgradu, posebno ratnoj liječničkoj jedinici na čelu s doktorom Vladom Tabakom koji me sa svojim timom, zahvaljujući ratnom iskustvu s takvim ozljedama, spremno dočekao i napravio fantastičan posao omogućivši mi liječenje te brzi povratak u Zagreb. Zahvaljujem ravnatelju bolnice u Tomislavgradu doktoru Ivanu Bagariću te gradonačelniku Tomislavgrada Ivanu Vukadinu i njegovim suradnicima koji su odmah došli u bolnicu pružiti mi podršku. Svim liječnicima i sestrama koji su brinuli da moji teški dani i oporavak dobro prođu zahvaljujem ovim putem. Hvala ravnatelju KBC-a Sveti Duh prof. dr. Mladenu Bušiću, doktoru Tomislavu Matejiću i svima koji su brinuli o mom zdravlju. Također, velika zahvala našem klupskom doktoru i šefu ortopedije profesoru Saši Jankoviću koji je uz mene bio svake sekunde, doktoru Ivici Smodeku, mojoj supruzi i kćerima koji me previjaju svaki dan. Hvala svim građanima naše Hrvatske, posebno dinamovcima na iskrenim riječima podrške i željama za brzi oporavak, vaša podrška je razlog zbog kojeg ću se truditi što prije vratiti bolji i jači', napisao je na Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Zdravko Mamić je prošlog tjedna propucan u Zidinama kraj Tomislavgrada. Prema Mamiću su pucala dvojica napadača koji su nakon napada navodno uskočili u automobil i njime pobjegli. U Mamićevu društvu bilo je oko 40 članova obitelji, a očevici kažu da se čulo više pucnjeva, ali samo ga je jedan metak pogodio. Nakon što je zbrinut u domu zdravlja, Mamić je na vlastiti zahtjev napustio bolnicu i otputovao prema Zagrebu.

Image
ZDRAVKO MAMIĆ PROP /

UCAN KOD TOMISLAVGRADA! U napadu sudjelovale dvije osobe, policija traga za njima, grad pod opsadom policije

Image
ZDRAVKO MAMIĆ PROP /

UCAN KOD TOMISLAVGRADA! U napadu sudjelovale dvije osobe, policija traga za njima, grad pod opsadom policije

Mamić je nekoliko dana bio u zagrebčakoj bolnici Sveti Duh, gdje su liječnici rekli kako metak nije oštetio glavne krvne žile, živce i kosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Splitska policija pokušava otkriti i tko je sve sudjelovao u pjevanju prijeteće pjesme Zdravku Mamiću i koji su se transparenti razvijali na nedjeljnoj utakmici između Hajduka i Istre na Poljudu

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo