Mamić kupuje najskuplji stan u državi?

Kod svog prijatelja Horvatinčića, Mamić je mogao birati između stanova površine 380, 390, 822, 663 ili 511 kvadrata.

4.3.2011.
11:33
VOYO logo

Još sredinom listopada prošle godine Tomislav Horvatinčić se pohvalio da dva dana nakon toga "starta trgovina", a prije dvije godine govorio je da su tri penthousea već "riješena".

Kada je u četvrtak upitan je li Zdravko Mamić kupio stan na Cvjetnom, odgovorio je kako "nitko ništa nije kupio", te da prodaja počinje tek 15. ožujka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da izvršni dopredsjednik Dinama ipak kupuje stan, neslužbeno su potvrdili ljudi iz Mamićeva bliskog kruga.

"Razumljivo je da poduzetnik čijih se pedeset stanova na Cvjetnom trgu nudi za iznose od kojih boli glava – od pet do čak osam i pol tisuća eura po četvornom metru – svoje bogate kupce, najvjerojatnije zvučnih imena, krije kao zmija noge i u ovoj osjetljivoj fazi ne želi izjavljivati ništa što bi pregovore moglo dovesti u pitanje", piše Večernji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samo najbolje za prijatelja

Za koji se od ukupno pet penthousea, tzv. zagrebačkih kristala, Zdravko Mamić odlučio u "Cvjetnom", projektu vrijednom 108 milijuna eura, nije poznato. Mogao je birati između stanova površine 380, 390, 822, 663 ili 511 kvadrata. Ako se kontroverzni čelnik Dinama odlučio za najskuplji, platit će 51 milijun kuna, čime bi potukao hrvatski rekord!

S obzirom na to da je riječ o najelitnijim stanovima u Cvjetnom, kvadrat će vjerojatno iznositi upravo najvišu cijenu – 8 i pol tisuća eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trenutačno najglasniji čovjek hrvatskog nogometa živi u vili na Tuškancu, u elitnom dijelu Zagreba, a ima i kuću u Ravnoj Gori.

Prijateljstvo Horvatinčića, koji je na sebe navukao bijes aktivista i dijela građana, s braćom Mamić traje već godinama. Oni su, naime, redoviti gosti na svakom njegovu tulumu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201103030196006 arti-201103020267006

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo