KARIZMATIČNA I TALENTIRANA / Malena Rita iz 'Avenide Brasil' je nova glumačka nada!

Image
Foto: RTL

Tvornica brazilskih TV sapunica i telenovela, velika televizijska kuća Rede Globo, prepoznala je karizmu i talent devetogodišnje Mel Maije i ovih je dana s njom potpisala trogodišnji ugovor kojeg inače dobivaju najveće televizijske zvijezde!

29.5.2013.
15:28
RTL
VOYO logo

Za slatku i živahnu dječju glumicu Mel Maiju, punim imenom Melissa Maia de Sousa, s pravom se može reći da je glumačka senzacija u rodnom Brazilu! Nakon što se prošle godine iznenada vinula u zvijezde zbog nevjerojatno realistične interpretacije napuštene Rite u „Avenidi Brasil“, seriji koja se ovog tjedna počela prikazivati na RTL Televiziji, Mel Maia ovih dana ima još više razloga za slavlje.

Naime, tvornica brazilskih TV sapunica i telenovela, velika televizijska kuća Rede Globo, prepoznala je karizmu i talent devetogodišnje djevojčice i ovih je dana s njom potpisala trogodišnji ugovor koji inače dobivaju najveće televizijske zvijezde!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

Njezin novi projekt je nadolazeća povijesna telenovela 'Joia rara' koja će premijeru imati ove jeseni, a u kojoj će Mel Maia utjeloviti lik Perole, dok će joj oca i majku glumiti zgodni i vrlo popularni glumci Bruno Gagliasso i Bianca Bin.

Čini se da je glumac Bruno Gagliasso jedva dočekao odobrenje Rede Globa kako bi se na Instagramu i Twitteru pohvalio fanovima da je počeo sa snimanjem novog serijala u Nepalu te da mu je drago što će glumiti sa simpatičnom Mel Maijom koju brazilska djeca jednostavno obožavaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad je imala svega pet godina, Mel Maia je priznala majci da želi biti glumica. Uslijedili su odlasci u glumačku školu za djecu, da bi 2011. dobila ponudu utjeloviti lik Nine u specijalnom programu Rede Globa 'O Relógio da Aventura'.

Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

Čelnici Globa bez razmišljanja su joj ponudili ulogu Rite u telenoveli 'Avenida Brasil', zbog čega nisu požalili niti sekunde. Zbog njezinog lika seriju je pratilo sve više brazilske djece, a struka joj je dodijelila nekoliko nagrada za najbolju brazilsku glumačku nadu današnjice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako bi što bolje utjelovila svoj novi lik u telenoveli 'Joia rara', Mel Maia će se morati ošišati na ćelavo. Ta vijest već je uzrujala mnoge Brazilce koji na brojnim forumima i društvenim mrežama mole Globo da ne diraju Mainu kovrčavu kosu.

Seriju 'Avenida Brasil', jednu od najvećih televizijskih hitova brazilske produkcije, možete pratiti na malim ekranima RTL Televizije od ponedjeljka do četvrtka u 20 sati!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo